• pop
  • nederlandstalig

Zo 26-03 | Patronaat | Open: 15:00 u - 17.00 u Einde | Gratis entree via aanmelding!

Zingend Nederlands leren!

Zing je even met mij?Muzikale begeleiding: Wereld Muziek School

Zing je even met mij?

Zingend de Nederlandse taal leren in Patronaat! Op zondagmiddag 26 maart wordt in de Derde Zaal van Patronaat, ofwel het knusse café van de popzaal, de tweede editie gehouden van Zing Je Even Met Mij? Het concept volgt de hoofdlijnen van de populaire reeks ‘Zing Nederlands Met Me’-middagen in Paradiso, Amsterdam. Al zingend wordt de Nederlandse taal geleerd aan bezoekers die deze taal nog niet helemaal beheersen.

Een uur lang worden verschillende Nederlandse liedjes gezongen in het café van Patronaat. Iedereen die Nederlands wil leren en/of uit volle borst de Nederlandse klassiekers wil meezingen, is welkom. Van Kenny B tot Benny Neyman, van Nick en Simon tot Paul de Leeuw. De muzikale begeleiding zal worden gedaan door de Wereld Muziek School. Patronaat verzorgt deze middag een boek met liedteksten, een groot scherm waarop de teksten worden geprojecteerd, en koffie en thee.

Er is plek voor maximaal 80 aanmeldingen. Je kan je aanmelden via dit formulier. Wanneer je attend op het Facebook event van Zing Je Even Met Mij? kan jij ook je voorkeuren voor liedjes delen en wie weet wordt het dan in het repertoire van de komende editie opgenomen!

Dit programma is een initiatief van Patronaat en Beaumont Communicatie.