• hiphop
  • house
  • bass

Wo 26-04 | Patronaat | Open: 23:00 - 06:00 u | € 10,- (ex fee) | 18+

Royal Rave:
A-Trak (CAN)
Dirtcaps
Hasse de MoorHigh Tea & Bangana invites:
Mad Zach (USA)
Redemptive (DK)
T & Sugah
Banganagangbangers
BeauDamian

Royal Rave: A-Trak

Deze Koningsnacht is Royal Rave terug! Na edities met oa Knife Party, Just Blaze, UZ, Foreign Beggars en Yellow Claw, wordt nu letterlijk een van de beste dj's ter wereld gepresenteerd: A-Trak won op 15-jarige leeftijd turntablism wedstrijd DMC World DJ Championship, hij was de tour dj van Kanye West, scoorde als Duck Sauce wereldhits met 'Barbara Streisand' en 'Big Bad Wolf' en met zijn sets is de turnup gegarandeerd.

De grote zaal wordt gehost door Dabutes The Party, met daar ook Dirtcaps: dit Haarlemse duo gaat de hele wereld over, en met hun energieke mix van eigen tracks, house en trap bangers blazen ze je sowieso omver. Ook Hasse de Moor is niet vies van gas geven. Bij hem hoor je op tropische drum ritmes, lompe beats en gekke breaks, en dat alles zo origineel dat Skrillex, Diplo, Steve Aoki en DJ Snake tot zijn fans behoren. 

High Tea Music en Bangana Invites bundelen hun krachten voor een bass music extravaganza! Daar staat future bass baas Mad Zach, met zijn unieke donkere sound bestaande uit hip hop, glitch, dub en trap;  Redemptive uit Denemarken met een combinatie van liquid drum & bass en glitchy bass music; High Tea head honcho's T & Sugah; Zuidelijke slopers BANGANAGANGBANGERS met futuristische beats, een randje dubstep en drum & bass en dj/producer BeauDamian's explosieve bassmusic die gaat van bouncy uk garage tot beukende trap, maar altijd een melodieuze inslag.

Naar programma
Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring