• loud
  • metal
  • punk

Zo 26-04 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | gratis | Pin Only

AFGELAST!

Minor Operation Bookings present:
YOUTH DEPRIVATION
STRANDED
DESTRUCTO
THE KAAKTOPROT
G.O.H.
PARKING LOT
VILLA FUNGUS
FLOYD MONGOLOID

Vorst In De Grond Fest

LET OP: deze show is definitief afgelast!

Op last van de overheid en de nieuwe maatregelen van RIVM is dit evenement afgelast. Dit met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Patronaat is druk bezig met het zoeken naar vervangende datum. We komen zo spoedig mogelijk met meer informatie per evenement. Houd daarvoor onze website en socials in de gaten.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

 

 

 

Het is 2020. Er is nog steeds een koninklijke familie. Dus er is nog steeds een reden om Vorst In De Grond-Fest te blijven organiseren.

Zoals ieder jaar biedt Minor Operation Bookings een avond vol met puike punk, heftige hardcore, tyfusharde thrash en aanverwante asoherrie zodat zij die inzien dat het koningshuis een onnodige smet op onze samenleving is ook eind april een feestje kunnen vieren.
 

Het corona-virus heeft helaas wat roet in het eten gegooid doordat onze internationale headliner heeft moeten afzeggen, maar we laten ons niet uit het veld slaan en gaan in aangepaste versie verder.

 

Daarom zullen we dit jaar lekker old school weer een geheel gratis editie organiseren in ons café. We hebben negen toffe Nederlandse bands bij elkaar gezocht die een breed assortiment aan punkstromingen vertegenwoordigen, maar één ding staat vast: iedere band zal als een stomp in de maag aankomen.

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring