• loud
  • minor operation bookings
  • livestream
  • punkrock

Ma 26-04 | Patronaat | Start Livestream: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 7,50 | Pin Only

Minor Operation Bookings presents:

The Peterlees
De Tegenpartij
Hard Voor Weinig
The Breed
w/ DJ Crazy Crude Sjef
& Sam Andrea

Vorst in de Grond Fest Livestream

Vorst In De Grond-Fest is terug! Nadat er vorig jaar last-minute de stekker uit het festival getrokken moet worden vanwege de corona-pandemie, kunnen we dit jaar gelukkig in ieder geval een online editie doen! En wat voor een editie! Er zijn vier mokerharde bands bereid gevonden om een avond het Patronaat plat te komen spelen zodat jullie thuis op de bank de boel kunnen afbreken, namelijk:

The Peterlees komen uit de Bollenstreek maar zijn alles behalve oubollig. Ze mixen hardcore, punk en rock 'n roll tot een furieuse muur van geluid. Jaren live ervaring zorgt voor een strakke show vol meebrullers en genoeg pitmomenten. Breng je salontafel maar vast in veiligheid!

De Tegenpartij speelden al een paar maal eerder in Patronaat en wisten iedere keer hoge ogen te gooien. Retesnelle hardcore gepaard met vlijmscherpe teksten en een gezonde afkeer van het ‘normale’ leven. De band probeert zo snel mogelijk naar het einde van hun nummers te komen, alsof ze op de hielen worden gezeten door de AIVD! 

Hard Voor Weinig zijn ondertussen niet meer de jongste band in de scene, maar ze blijven zichzelf telkens opnieuw uitvinden. Hun derde plaat, toepasselijk genoeg III genaamd, staat weer vol politieke anarchocore en hierop uiten zij hun onvrede onder andere over de opkomst van alt-right, de klimaatproblematiek en toxic masculinity.  

The Breed bestaat uit leden van Pressure Pact, Raylin en SØWT en maakt oerlompe hardcore. Dit stel Brabanders halen hun diepste, donkerste frustraties naar boven en kotsen dit haast op het publiek af. De logge slepende herrie die zij voortbrengen zorgt er voor dat je je haast in de oertijd waant waardoor je oncontroleerbaar met een knots je omgeving met de grond gelijk wil maken!  

Tussen de bands door zal zoals altijd DJ Crazy Crude Sjef de boel aan elkaar draaien met de vetste punk, de ruigste hardcore en de meest smeuïge feestkrakers! 

Daarnaast hebben we ook nog eens kunstenaar Sam Andrea in de zaal staan die ter plekke een kunstwerk gaat maken dat direct online geveild wordt via Minor Operation Donations om zo geld op te halen voor Help Refugees! We hebben als Minor Operation Donations natuurlijk niet heel veel geld op kunnen halen het afgelopen jaar, maar juist in deze barre tijden hebben organisaties als Help Refugees meer steun dan ooit nodig!  

PUNK = LIEFDE! 

Het eerder aangekondigde OUST heeft helaas af moeten zeggen.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring