• metal
  • doom
  • sludge
  • stoner

Vr 26-05 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 12,-

Monolord (SWE)Blood Diamond (album release show)
Grim van Doom (D)

Monolord (SWE) + Blood Diamond (album-release) + Grim van Doom (D)

Obey the riff! Stonerdoom bullebakken Monolord stortten in 2014 hun debuut 'Empress Rising' over een nietsvermoedende wereld uit, en sindsdien is de Zweedse band een constante bron van sterke releases. De laatste 'Lord of Suffering​/​Die in Haze' EP stamt nog maar uit augustus en dit jaar komt er alweer een nieuw album uit op Riding Easy Records.

Over nieuwe platen gesproken: van onder de donkere wolken van de IJmond presenteert Blood Diamond hun nieuwe album 'Saviours'. Verwacht sludgy rock en amp worshipping.

Voor deze avond nemen ze hun vrienden Grim van Doom mee. Deze Duitse geweldenaren brengen sludge, doom metal en meer downtempo heaviness samen in een caleidoscoop van woede. Ook zij hebben net een nieuwe plaat uit.

Voor sommige mensen is zomer een moment van kleurrijke zwembroeken en vrolijke deuntjes. Als jij liever muziek hoort die regelrecht uit de krochten van de onderwereld lijkt te komen, dan kun je de komende maanden weer je bloeddorstige hart ophalen in Patronaat. Na in 2016 samen met Noisey ‘Summer of Sludge’ te hebben gepresenteerd, staat 2017 in het teken van ‘Summer for the Doomed’. Van mei tot augustus hoor je de grootste doom metal, sludge en stonergoden met allen een eigen plek in dit verdorven muzikale landschap:

07-05 Saint Vitus, Tombstones, Bathsheba
26-05 Monolord, Grim van Doom, Blood Diamond
16-06 Slo Burn ft. John Garcia
12-07 Pentagram (geannuleerd / uitgesteld)
02-08 Cough, Sinister Haze 
25-08 Electric Wizard

Om te voorkomen dat er een te groot gat in je portemonnee wordt geslagen deze zomer, worden trouwe bezoekers beloond. Bij aankoop van tickets voor drie van de zes shows, krijg je gratis toegang tot een vierde naar keuze. Stuur een bericht met daar in bewijs van je tickets naar dit e-mail-adres o.v.v. Summer for the Doomed, en laat daar in weten naar welke show je nog meer wilt.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring