• rocknroll
  • punk

Za 26-05 | Patronaat | 19.00 - 03.00 uur | € 6,50 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50) limited early bird / € 11,50 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Stripdagen Haarlem – Typex & Lamelos presenteren

St. Tropez
The Hazzah
Venus Tropicaux
Tape Toy
Peaking Lights DJ-set (US)
Lamelos Veiling
DJ Crudesjev
i.s.m. Typex, Lamelos

De 3 B’s – Het nog betere fuiven: St. Tropez, The Hazzah, Tape Toy, Venus Tropicaux en meer

De Stripdagen Haarlem staan in 2018 in het teken van ‘De Maakbare Mens – 200 Jaar Frankenstein’ en vinden plaats van 25 mei t/m 3 juni. Voor de derde keer op rij nemen Typex en het Lamelos collectief twee zalen van Patronaat over tijdens de zaterdagavond van de Stripdagen! Deze gastheren schotelen zoals altijd een prettige potpourri voor van garagerock, sleaze, pop, dansmuziek, rariteiten en verrassingen. Behalve muziek is er ook weer de beruchte Lamelos veiling, waarbij de raarste voorwerpen letterlijk en figuurlijk aan bod komen. En mocht je het gekochte voorwerp spuuglelijk vinden, doe dan gerust een bod om het te slopen! De veiling begint om 19:00 in onze Derde Zaal en wordt direct opgevolgd door een avondvullend muziekprogramma. Dit wordt binnenkort bekend gemaakt!

The Hazzah is een must-see als je van psychedelische surf- en garagerock houdt! Deze opkomende talenten hebben het afgelopen jaar veel live-ervaring gedaan, onder meer bij een flinke Popronde tour en op de grote podia die ons land rijk is.

Opgevolgd door Tape Toy; weer zo’n band waar we zeker weten nog veel van gaan horen. Deze winnaars van de Amsterdamse Popprijs gooiden hoge ogen bij 3voor12 en 3FM en ook de programmeurs van Patronaat zijn na het horen van de single “Crazy Bae” helemaal om. Opgewekte indiepop om zorgeloos op te dansen.

Daarna lopen we door naar St. Tropez! Ze zijn weer terug van weg geweest, deze Amsterdamse rockband maakt doordravende, opzwepende garagepunk met flink wat energie en kabaal. Daar heffen we het glas op!

En dan de uitsmijter, misschien wel de meest verrassende act van het festijn: Venus Tropicaux. Een band die niet binnen de lijntjes wil kleuren, alles mag overhoop. Van freaky psychedelica naar stuwende gitaarsongs, en weer terug naar de obscure kant van het genre. Niet te missen!

De nacht wordt opgewarmd door onze vaste gast DJ Crudesjev, en vervolgens neemt om middernacht Peaking Lights (US) het stokje over. Van het live-duo Peaking Lights (bekend om hun fusie van dub, lo-fi psych, krautrock) verwelkomen we Aaron Coyes, die zijn platentas meeneemt en ons gaat verrassen met dansbare dub, pop, triphop en een tikkeltje acid.

19:00 – 20:00 Veiling Lamelos
20:00 – 20:45 The Hazzah
20:45 – 21:30 Tape Toy
21:30 – 22:15 St. Tropez
22:15 – 23:00 Venus Tropicaux
23:00 – 00:00 DJ Crudesjev
00:00 – 01:30 Peaking Lights

Wil je ook nog wat eten? Meld je dan even aan via info@patronaat.nl en zet in het onderwerp “Stripdagen diner”. We hebben namelijk beperkt plek aan onze lange dinertafel in Patronaat, waar je voor €10 een goed en gezond driegangenmenu kan eten. Vol is vol! Je kan je ook met meerdere mensen tegelijk opgeven. Het feestje gaat door tot de vroege uurtjes! 

Voorverkoop is nu van start gegaan!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring