• house
  • techno

Za 26-05 | Patronaat | 23:00u - 05:00u | 1st wave € 11,50 / 2nd wave € 14,70 / 3rd wave € 18,10 (excl. banktransactiekosten vanaf € 0.50) / € 18,10 deur | 18+

Max Cooper (UK) Applescal
Ramos

Het reservaat: Max Cooper

Max Cooper is de vaandeldrager van de melodieuze techno. In zijn songs legt de producer laag voor laag een pallet aan kristalheldere geluiden over elkaar. Zijn complexe sound is in ontwikkeling sinds hij in 2007 begon met produceren. De geluidskunstenaar haalt daarbij zijn inspiratie uit de wereld om hem heen en de muziek die hij daarin hoort.

Ook laat Max Cooper zich inspireren door de visuele kunstenaars waarmee hij samenwerkt. Doormiddel van beeld en geluid hoopt hij de luisteraar op alle zintuigen te prikkelen. Dit vertaalt zich in videoclips die je achter elkaar wilt blijven zien en meereizende lichtinstallaties tijdens zijn live sets. Zijn dj sets nemen je mee van beukende techno bij aanvang tot aan een 10 minuten durende Nils Frahm track op het hoogtepunt van de nacht. Max Cooper heeft de grenzen van het genre verlegd en is daarmee op zijn beurt weer een inspiratie voor artiesten als Kiasmos en Rival Consoles. Mooi dat deze wereldbekende pionier eindelijk ook Haarlem aandoet! 

Met zijn meeslepende en melodieuze techno is Applescal niet meer weg te denken uit de Nederlandse underground techno scene.  Zijn muzikale producties zijn zeer doordacht, met complexe stukken die worden afgewisseld met dansvloer georiënteerde passages. Inmiddels heeft hij al vier albums op zijn naam staan die internationaal worden gewaardeerd op toonaangevende muziekplatforms zoals XLR8R en DJBroadcast. Verder heeft hij een eigen label: Atomnation waar dj's als Audiojack , Deltawerk, Weval, David Douglas en Tunnelvisions op hebben gereleased.

*** TIJDELIJKE ACTIE: Groepstickets 5 voor de prijs van 4 *** 

€ 14,50

€ 11,50 1st wave (Uitverkocht)
€ 14,70 2nd wave (Uitverkocht)
€ 18,10 3rd wave
 
 
18+
 
Patronaat
Zijlsingel 2 Haarlem
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring