• punk
  • rocknroll

Za 26-05 | Patronaat | 19.00 - 03.00 uur | € 6,50 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50) limited early bird / € 11,50 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Stripdagen Haarlem:
St Tropez + The Hazzah
i.s.m. Typex, Lamelos
Programma volgt!

Stripdagen Haarlem: St Tropez + The Hazzah

De Stripdagen Haarlem staan in 2018 in het teken van ‘De Maakbare Mens – 200 Jaar Frankenstein’ en vinden plaats van 25 mei t/m 3 juni. Voor de derde keer op rij nemen Typex en het Lamelos collectief twee zalen van Patronaat over tijdens de zaterdagavond van de Stripdagen! Deze gastheren schotelen zoals altijd een prettige potpourri voor van garagerock, sleaze, pop, dansmuziek, rariteiten en verrassingen. Behalve muziek is er ook weer de beruchte Lamelos veiling, waarbij de raarste voorwerpen letterlijk en figuurlijk aan bod komen. En mocht je het gekochte voorwerp spuuglelijk vinden, doe dan gerust een bod om het te slopen! De veiling begint om 19:00 in onze Derde Zaal en wordt direct opgevolgd door een avondvullend muziekprogramma. Dit wordt binnenkort bekend gemaakt!

Wil je ook nog wat eten? Meld je dan even aan via info@patronaat.nl en zet in het onderwerp “Stripdagen diner”. We hebben namelijk beperkt plek aan onze lange dinertafel in Patronaat, waar je voor €10 een goed en gezond driegangenmenu kan eten. Vol is vol! Je kan je ook met meerdere mensen tegelijk opgeven. Het feestje gaat door tot de vroege uurtjes! 

Voorverkoop is nu van start gegaan!