• classicrock
  • hardrock

Zo 26-05 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | gratis

The Compounds EP ReleaseSolstice
X-Ray Delta

The Compounds EP Release

Patronaat verwelkomt nieuwe lokale talenten! Enthousiast, solide, uniek en een tikje gestoord: The Compounds maken muziek in het bekende classic en hardrock genre, maar wel met een geheel eigen geluid en show. De Haarlemse formatie brengt 26 mei 2019 hun debuut EP uit: ‘Far From Home’. Hun debuut single ‘Call Me The Devil’ was al te horen via diverse Noord-Hollandse radiostations en de band speelde heel Haarlem al plat in hun korte bestaan.

Solstice

De avond wordt geopend door Solstice en X-Ray Delta. Afkomstig uit Haarlem en Amsterdam, is Solstice een post-rock collectief dat hun geluid als 'Post Rock en Dream Pop' heeft beschreven. De sound klopt van grote melancholie, maar er zit ook een gezonde dosis vuile, verpletterende rock-'n-roll in. Met een geluid dat doet denken aan Interpol, Band of Horses en Placebo, bezoekt het geluid van de band voortdurend sonische pieken en dalen, terwijl de gitaar de luisteraars onderdompelt in een wervelende zee van sprankelend geluid.

X-Ray Delta

Mixt pop, funk, rock, rap op een fijne dan weer harde, dan weer emo-achtige manier - zoals we dat natuurlijk ook gewend zijn van hun grote inspriratoren, RHCP.

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring