• loud
  • poppunk
  • melodic hardcore
  • melodic

Di 26-05 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 21,50

UITGESTELD! Brain Pain EU Tour

Four Year Strong (US)Grayscale (US)
Holly Would Surrender (DE)

Four Year Strong (US)

LET OP: deze show is verplaatst naar maandag 7 september!

Het concert van Four Year Strong op 26  mei is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op maandag 7 september. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

 

 

 

Het is bijna niet te geloven dat Four Year Strong al bijna 20 jaar meedraait. Aan het begin van het nieuwe millennium stond de groep high school vrienden aan de wieg van het karakteristieke easycore geluid. Een geluid dat gekenmerkt wordt door het combineren van de melodische insteek van poppunk met hardcore's agressie. Na een paar jaar afwezigheid op de Nederlandse podia, waarvan de spetterende show op Jera On Air 2017 de meest recente was, komt de band nu eindelijk terug - inclusief nieuwe plaat! 'Brain Pain' is de eerste plaat sinds vijf jaar en laat met singles 'Talking To Myself In Circles' en de titeltrack weer een bekend, maar tegelijkertijd fris geluid horen. Geproduceerd door de geroemde producer Will Putney, fungeren deze twee singles als uitstekend voorproefje van wat we kunnen verwachten: vette meezingers, catchy riffs en dikke breakdowns.

Grayscale komt recht uit de poppunkscene van Philadelpia. Het debuutalbum 'Adornment' wordt beschouwd als een van beste poppunkplaten van 2017 dankzij z'n sterke hooks en pakkende riffs. Afgelopen najaar bracht de band de oplvolger 'Nella Vita' uit. Een plaat waarop de band zich meer stijlvol profileert met volwassen lyrics en dansbare rtimes, maar z'n poppunk roots absoluut niet verloochent. 

Het Hamburgse viertal Holly Would Surrender  heeft al een flinke following opgebouwd in de eigen poppunkscene en tourt nu voor de eerste keer door Europa!

PIN ONLY

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring