• jazz
  • surfrock
  • sixties-rock

Do 26-08 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 16,50 | Pin Only

'Go Surfing'

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! & Anton Goudsmit
Dit is het verplaatste concert van donderdag 9 april 2020.
 

Het concert van BRUUT! & Anton Goudsmit op vrijdag 9 april, eerder uitgesteld naar zaterdag 13 juni 2020, vrijdag 15 januari 2021 en 9 april 2021 , is nu verplaatst naar 26 augustus 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

 

BRUUT! en Anton Goudsmit gaan surfen. De vijf heren doken in hun grootouders' platenkasten en stortten zich op de surfmuziek uit de jaren '60. Hits van o.a. Dick Dale, The Beach Boys, Laika and the Cosmonauts en Benny Joy worden afgestoft en stevig onder handen genomen. En wie past er dan beter bij de vier superjazzgiganten van BRUUT! dan de enige echte, onnavolgbare gitaargigant van de Lage Landen Anton Goudsmit? Nou? Anton Goudsmit! Met deze door hen herontdekte surfsound uit de jaren zestig maakten de heren bovendien eigen nummers voor deze nieuwe supergroep.

Noem het The Beach Boys on steroids, North Sea Surf of kom gewoon kijken.
 

Op de hoogte blijven van meer jazz, soul en rhythm & blues in Haarlem? Volg de pagina 023Jazz om op de hoogte te blijven van al het aanbod!

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Naar programma
Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring