• folk
  • pop

Wo 26-09 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 14,10 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Jack and the Weatherman + Cookhouse

Jack and The Weatherman + Cookhouse

Zonnige liedjes die ontstaan uit liefde voor muziek, waarmee ze positiviteit de wereld in willen sturen. Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman zijn Jack and the Weatherman, twee vrienden uit Haarlem. Folkpop noemen ze hun muziek zelf, geïnspireerd door o.a. Jason Mraz, The Lumineers en de tweestemmige harmonieën van Simon & Garfunkel. Een beetje pop, een vleugje folk en een toefje reggae, diepgang gecombineerd met positiviteit. In hun liedjes worden de mooie kanten van het leven gevierd, en ingezien hoe kwetsbaar die schoonheid is. Muziek om mensen een goed gevoel te geven, maar ze ook aan het denken te zetten.

The Lucky Ones heet hun langverwachte debuutalbum. Die geluksvogels, dat zijn ze zelf. Twee vrienden die beseffen hoe bijzonder het leven is en daar liedjes over schrijven. Vrolijk aan de oppervlakte, maar ook altijd met een diepere boodschap, klaar om positiviteit te delen met iedereen die wil luisteren. En dat worden elke dag meer mensen. De wereld ligt open, ze hebben de wind in de rug: Jack and the Weatherman, the lucky ones.

Cookhouse

Het voorprogramma wordt verzorgd door pop/folk band Cookhouse. De band werd opgericht door de broers Ronald en Jeroen Hendriksen. De kenners beloven: de definitieve doorbraak van Cookhouse is slechts een kwestie van tijd. Ze waren al te gast bij 3FM en speelden tientallen shows tijdens de Popronde, waarbij hun aanstekelijke meezingers overal zeer goed in de smaak vallen!

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring