• techno

Za 26-09 | Patronaat Stage 2 | 23:00 - 04:00 | earlybird €12,- | regular €14,- | deur €17,50 | 18+ | Pin Only

UITGESTELD!

023TECHNO:
Spektre

023TECHNO presents Spektre

De organisatie van 023TECHNO heeft besloten deze show uit te stellen. Kaartkopers voor de show krijgen via Ticketmaster bericht over hun reeds gekochte kaarten en de nieuwe datum.

 

Dit is de verplaatste show van zaterdag 21 maart

023TECHNO op 21 maart is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op een nader te noemen datum. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor een nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

Het Haarlemse collectief 023TECHNO draait ook in het nieuwe jaar door met een uiterst verfijnde selectie van de beste DJs en producers in het genre. We bijten in 2020 het spits af met Britse duo Paul Maddox en Rich Wakley, beter bekend als Spektre. 

Begonnen als een experimenteel zijproject is Spektre inmiddels uitgegroeid tot een van de vaste waardes in de techno-scene. De heren hebben een indrukwekkend CV met releases op majorlabels als Drumcode, Elevate, Filth on Acid en Unrilis. Zwaargewichten als Adam Beyer, Carl Cox en Alan Fitzpatrick hebben de platen van het duo geregeld in hun sets zitten.

Spektre’s sound is drijvend en stevig maar ook altijd organisch en uiterst dansbaar. Met geregeld gigs op mega-festivals en clubs op Ibiza zul je mannen niet snel tegenkomen in de setting van een intieme club. We zijn dan ook maar wat trots dat Spektre naar ons Haarlemse Patronaat komt!

Natuurlijk is de avond niet compleet zonder de residents van 023TECHNO. Het illustere trio is nog lang niet uitgeraasd en hield stevig stand na eerdere gasten als Bart Skils, Johannes Heil en Thomas Schumacher. Techno staat weer op de kaart in Haarlem! Let’s go, 023TECHNO!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring