• pop
  • bluesrock
  • southern rock

Zo 27-01 | Patronaat | Open 15.00 u - Aanvang 15.30 u | € 17,- (exclusief banktransactiekosten vanaf €0.50)

Sunday Sessions - Some Petty (a tribute to Tom Petty)+ The Chap's Cabin

Sunday Sessions - Some Petty (a tribute to Tom Petty)

Some Petty is opgericht slechts enkele maanden voor de tragische dood van een van ‘s werelds meest invloedrijke muzikanten in 2017, Tom Petty. Zanger en fan Tom Veldhuizen is opgegroeid met de muziek van Tom Petty & the Heartbreakers. Hij verzamelde de beste muzikanten om zich heen om de muziek en de show te brengen van de legendarische band. Tom Petty (met en zonder Heartbreakers) verkocht in de afgelopen decennia meer dan 80 miljoen platen en scoorde tientallen hits. 

Some Petty is een geweldige belevenis met een energieke show, gelardeerd met de hits van Tom Petty. Uiteraard zijn hieronder de klassiekers Refugee, Learning To Fly, A Face In The Crowd, Mary Jane´s Last Dance, Free Falling en nog veel meer. 
De toewijding en het respect die in de live performance van de songs worden gestopt, zullen je aangenaam verrassen! 
 
Some Petty bestaat uit: 
Zang en gitaar: Tom Veldhuizen (Bambooze, Choice of Weapon) 
Gitaar en zang: Serge Naberman (Najib Amhali, Rebelstar) 
Keyboards, Hammond en gitaar: Paul Jonker (The Tibbs) 
Basgitaar: Bart ‘Dus’ Pellinkhof (Miracle, Rebelstar) 
Zang en percussie: Maggie de Bruin (Maggie & the Jar) 
Drums en zang: Noël van Eersel (Lovell’s Blade, Maggie & the Jar) 
Meer info: https://www.facebook.com/somepetty/ 
 
The Chap’s Cabin
Support act The Chap's Cabin is een singer/songwriter duo, met magische songs voor magische momenten. In de Flamenco noemen ze dat 'duende'. Laat je meevoeren!
Martijn van Herpen en Stephan van de Kimmenade zijn door de wol geverfde rockmuzikanten, die elkaar hebben gevonden als ‘westcoast’ georiënteerde singer/songwriters. Waar zij ieder met hun rockband harde en knallende optredens verzorgen, brengen ze als The Chap’s Cabin juist iets zachts en innemends. De intieme sfeer van hun EP ‘Miracles’ laat het lijken alsof de muzikanten naast je in de huiskamer zitten. Breekbare teksten, gedragen door stevige muzieklijnen en sterke refreinen, die in je hoofd blijven hangen. De stemmen van Martijn en Stephan zijn mooi op elkaar afgestemd en maken het geheel tot een warm geluid. Laat je meevoeren door de melancholische muziek van The Chap’s Cabin, die altijd doordrenkt is met een zweem van hoop.
 
Tijdschema:
15.00 uur zaal open
15.30 uur aanvang show
19.00 uur einde show

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring