• rock
  • cumbia

Za 27-10 | Patronaat | 22.00 - 03.00 uur | €10,- (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Kliko presents:

Día de MuertosLos Pajas Brava, DJ Booze’em, Jaime Nee

Día de Muertos

Kliko nodigt je uit op de feestelijkste avond van het jaar! Geen garage, punk en noise dit keer, maar een explosie van ritme, cumbia, rock en voodoo! Tijdens Dia de Muertos (dag van de doden) viert men dat de zielen van overledenen met Allerheiligen en Allerzielen terugkeren op aarde. Deze verering gaat gepaard met feestelijke offers! Bereid je voor op een explosie van ritme, energie en extreem goede vibes. Cumbia, rock, ska en surf in een heerlijk pittige en dansbare mix. Met op de planken: Los Paja Brava (NL), DJ Booze’em, visuals van Jamie Nee, monsterlijk goede cocktails, en meer. Let op: deze avond vindt plaats in de Derde Zaal. Tickets voor Halloween zijn niet geldig voor dit evenement.

Los Paja Brava maakt perfect georganiseerde anarchistische muziek vol exotische danspasjes en Spaanstalige songteksten. “Als er niemand is die op de dansvloer de schoenen kapot heeft gekregen, vinden wij het geen geslaagde show!” Deze groep ‘vrije uitloop–muzikanten’ heeft een eclectische achtergrond die gaat van klassieke muziek tot jazz. Thuis hebben ze een eigen genre gebrouwen: ‘The Mighty Mighty Freakandela Distropica’.


Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje 

Naar programma
Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring