• hiphop
  • dancehall
  • rnb

Za 27-10 | Patronaat | 23:00 u - 04:00 u | € 22,60 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50) | 18+

Halloween:
Vunzige Deuntjes
Wasserette
Bloody Backstage

Halloween: Vunzige Deuntjes + Wasserette

Trick or treat! 27 oktober is Vunzige Deuntjes weer terug met het griezeligste verkleed-feestje van het jaar! De Grote Zaal wordt ineens een heel creepy plek met de invulling van Vunzige Deuntjes en in de Tweede Zaal wordt al het dna weg gedraaid door de Wasserette. Op avontuur in het spookhuis? Drop by the Bloody Backstage! Altijd al nieuwsgierig geweest wat er afspeelt in de backstage? Tijdens Halloween geven wij iedereen de kans om deze mysterieuze wereld te betreden. Een wereld vol artiesten waar niets is wat het lijkt. Kom langs in de in de Bloody Backstage en maak het mee!

Alle early birds zijn uitverkocht! Er zijn nu alleen nog normale tickets te koop á € 22,60. Wees er dus snel bij! Alle prijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Let wel op: niet verkleed is geen entree!

Ben je al in het bezit van een kaartje, maar weet je nog niet wat je aan moet trekken? Jan Monnikendam heeft de oplossing! Scary lenzen, creepy clown outfits, een hele 'Dia de la Muertos' afdeling, maskers, hoeden, pruiken en pakken - ze hebben er vrijwel alles. En op vertoon van je Patronaat ticket krijg je 10% korting! Deze actie is geldig t/m vrijdagavond 26 oktober 18:00 uur. Onze tip: donderdag koopavond, dan zijn ze tot 21:00 uur open.

Line-up:

Vunzige Deuntje area
Dieux Père
Fano
Raynor
Leila Tona
Hosted by: Claudio

Wasserette area
IJF
Lee Millah
Ballantine
Spitfire
Hosted by Panka

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring