• soul
  • funk
  • gospel

Za 27-02 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 19,50 | Pin Only

Michelle David & The Gospel Sessions+ Support

Michelle David & The Gospel Sessions

Dit is het verplaatste concert van 18 juni.

Het concert van Michelle David & The Gospel Sessions op donderdag 18 juni is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zaterdag 27 februari 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

 

Michelle David & The Gospel Sessions komen spelen in Patronaat om de release van hun nieuwe album te vieren. Op hun derde album lieten ze hun voorliefde voor Soul, Funk en afrobeat horen. De hartverwarmende teksten gaven het publiek een boodschap van liefde en kracht.  

Op hun nieuwe album ging de band verder met hun zoektocht naar de oorsprong van de Gospel. Het bracht ze onder meer bij invloeden uit West Afrika en het Caribisch Gebied. Op persoonlijk vlak kreeg Michelle David begin 2019 een klap te verwerken door borstkanker. Gelukkig was ze er op tijd bij en lijkt alles goed te gaan. De energie die ze uit de muziek haalde om door te gaan is terug te horen in haar teksten. Strijdvaardig, zegevierend en avontuurlijk. Zo klinkt het nieuwe album van Michelle David & The Gospel Sessions!
En we zullen ook nooit vergeten, hoe Michelle de allerlaatste aflevering van DWDD opluisterde met haar prachtige Aretha Franklin-tribute!

Op de hoogte blijven van meer jazz, soul en rhythm & blues in Haarlem? Volg de pagina 023Jazz om op de hoogte te blijven van al het aanbod!

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring