• pop
  • funk
  • blues
  • hiphop
  • jazz
  • rocknroll
  • electro

Vr 27-03 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 15,50 | Pin Only

AFGELAST!

Broken BrassThe Irrational Library

Broken Brass + The Irrational Library

LET OP: deze show is definitief afgelast!

Op last van de overheid en de nieuwe maatregelen van RIVM is dit evenement afgelast. Dit met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Patronaat is druk bezig met het zoeken naar vervangende datum. We komen zo spoedig mogelijk met meer informatie per evenement. Houd daarvoor onze website en socials in de gaten.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

Broken Brass is next level brass music. Energiek en explosief. Ze mixen de aanstekelijke brass sound met de flow van hiphop, de drive electro-punk en de energie van rock 'n' roll. "Guitars go to 10, horns go to 11!" 
Broken Brass treedt tijdens deze tour op met de Nieuw-Zeelandse zanger en trombonist Isaac McCluskey. Bekend van o.a. Knars(etand) en Roots Rising. Op het podium zal zijn rock'nroll mentaliteit het randje van – de 9 man sterke - Broken Brass een gevaarlijk stuk scherper maken.  
Met meerdere uitverkochte clubtours in Engeland én uitverkochte shows in Nederland is het glashelder: Broken Brass blaast iedereen omver.

The Irrational Library is een Haarlemse rock band met de wortels stevig geaard in de regionale en wereldse tegencultuur. De Nederlands-Amerikaanse band produceert een vuige groove die sterk is beïnvloed door iconen uit de beat, provo en punk culturen. De ritmesectie van de band, Mishal Zeera op bas en Lars van der Weiden op drums, zet de maatschappijkritische poëzie van de Amerikaanse artiest Joshua Baumgarten op een muzikale trein met het snelheidsvermogen van Booker T & The MGs of The Outsiders. De baritonsax van Tom de Haan duwt deze trein nog harder voort met strakke melodieën en psychedelische improvisaties. De groep is een exponent van een bredere subcultuur die al jaren de combinatie van kunstvormen promoveert in protest tegen alles wat goed geknipt, truttig en politiek correct is. Als alternatief nodigt The Irrational Library uit tot dansen, kritisch denken, neuken en oprotten. De Engels/Nederlandstalige poëzie van Baumgarten doet dit expliciet, de viermans band drukt dit muzikaal er nog wat harder in.

Let op! Het tijdschema is gewijzigd. Verwacht tijdschema:
19:30 open
20:00 - 20:30 Irrational Library
21:00 - 22:15 Broken Brass
22:30 verwacht einde

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje . 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring