• alternative
  • electronic
  • beats

Za 27-04 | Patronaat | 23:00 - 04:00 | € 23,50 vvk / groeps/gezelschapskaarten: 5 voor de prijs van 4! | 18+

Koningsdag in Patronaat:

2MANYDJS (DJ Set)
Sjamsoedin
AM:Klub DJ's

2MANYDJS (DJ Set) + Sjamsoedin e.a.

Koningsdag 2019 vier je in Patronaat! Want daar openen om 23:00 de deuren voor een after die je niet mag missen. Met een knallende line-up die tot in de vroege uurtjes door gaat: AM:Klub DJ’s, Sjamsoedin, en een 2-uur lange DJ-set van 2MANYDJS. Open 23:00 tot 04:00.

Schema:
23:00 – 00:00 amklub
00:00 – 01:00 sjamsoedin
01:00 – 03:00 2manydjs
03:00 – 03:45 amklub

2MANYDJS
Eindelijk mogen we ze in Patronaat verwelkomen: 2MANYDJS, oftewel de broertjes Dewaele – alter ego van indielectroband Soulwax, en uitvinders van de mash-up. De altijd verrassende meestermixen van het duo laten al jaren de grootste festivals, zalen en clubs helemaal los gaan. Herken de klassiekers gerust, maar het is uiteraard het herkenbare Dewaele-sausje dat zorgt voor de energieke, dansbare tunes deze avond. Van indiepop en soulclassics, funk- en discofavorieten – geen genre is veilig voor de bijzondere aanpak van de DJ’s.

SJAMSOEDIN
De avond wordt geopend door de Amsterdamse DJ Sjam Sjamsoedin – oftewel Sjamsoedin – die al meer dan vijftien jaar in de electronische muziek te vinden is. Zijn DJ-set wordt opgebouwd uit electronica, house en techno, inventief en op natuurlijke wijzen door elkaar heen verweven. Met releases op DGTL Records en samenwerkingen met o.a. Sluwe Vos was Sjam al niet weg te denken uit de Nederlandse electroscene, maar met nieuwe releases en een genadeloze liveshow eist hij wederom de aandacht op.

AM:KLUB
De resident DJ’s van AM:KLUB, het terugkerende indie-electro-concept van Patronaat, zorgen voor de plaatjes rondom Sjamsoedin en 2MANYDJS deze avond. Dansbaar en fris, energiek en lekker in de mix – geen reden om niet op tijd naar Patronaat te komen om alvast op te warmen voor de headliners.

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring