• hiphop
  • feest
  • pop

Za 27-05 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20.00 u | € 12,50 vvk (ex fee)

De KraaienSpeakEasy

De Kraaien + SpeakEasy

Rauw, hard, onbegrensd en Haags. Dat zijn de kernwoorden voor de nieuwe EP ‘Rok & Rol Safari’ van De Kraaien. De liveband die in 2016 mee tourde zorgde voor een intensere show, maar ook voor nieuwe inspiratie. En dat is duidelijk te horen aan de nieuwe muziek van de Hagenezen. Begin december vorig jaar verscheen de eerste track ‘Alles Wat Je Ziet’ en op 17 februari a.s. verschijnt de nieuwe EP! Na de grote hit ‘Ik Vind Je Lekker’ in 2012 stonden De Kraaien landelijk bekend als een commerciële act, terwijl ze rechtstreeks uit de underground komen. Na het radiovriendelijke album Goud (2016) is het nu weer tijd om hun rauwe roots verder uit te diepen. De Haagse mannen hebben hun sound, live-act en presentatie doorlopend vernieuwd en fans kunnen dan ook een intensere en hardere show dan ooit te voren verwachten!

We zijn geschokt door de aanslag na afloop van het concert van Ariana Grande in Manchester. Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers, de artiest en crew, medewerkers en alle andere betrokkenen. Op zaterdag 27 mei zal Patronaat samen met een aantal andere Nederlandse popzalen als steunbetuiging één minuut stilte in acht nemen. Dit zal gebeuren bij het concert van De Kraaien, voor aanvang van de hoofdact. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via info@patronaat.nl

Door middel van strakke drum en baspartijen, betoverende gitaarriffs en ijzersterke vocalen weet het Haagse SpeakEasy elke locatie om te toveren in een dikke party, hoe kan dat ook anders als je het over invloeden hebt zoals o.a. Aerosmith, the Golden Earring, the Police en Van Halen. Buckle up!