• rock
  • legends
  • pop

Wo 27-05 | Philharmonie | Open: 19:00 u Aanvang: 20:30 u | € 40,50

Patronaat presenteert in Philharmonie Haarlem:

The Dire Straits Experience (UK)

The Dire Straits Experience (UK)

Het repertoire van The Dire Straits wordt deze avond gespeeld door zes wereldklasse muzikanten, onder leiding van origineel bandlid Chris White. Samen spelen zij de wereldhits van de legendarische band als Sultans Of Swing, Money For Nothing, Private Investigations en meer! Patronaat presenteert deze show in Philharmonie Haarlem.

Chris White werkte sinds de vroege jaren ’80 met The Dire Straits frontman Mark Knopfler en sloot zich daarna aan bij de band voor hun record brekende Brothers In Arms wereldtour in 1985. Hierbij speelde hij mee tijdens de Live Aid show en later tijdens de 70ste verjaardag van Nelson Mandela. White speelde ook mee op het laatste album van de band, On Every Street, en maakte opnieuw deel uit van het tweejarige wereldtournee die het live album en de dvd van On The Night produceerde.

De band die deze avond mee is weet de muzikale klasse van The Dire Straits op een uiterst authentieke manier te herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. The Dire Straits Experience brengt de muziek opnieuw tot leven van een van de meest creatieve en unieke bands in de rockmuziek

Let op: deze show vindt niet plaats in Patronaat, maar in Philharmonie Haarlem. Adres: Lange Begijnestraat 11, Haarlem.

Kijk voor alle informatie over de locatie, parkeren, bereikbaarheid en toegankelijkheid op www.theater-haarlem.nl
In Philharmonie hanteren wij vrije staan- en zitplekken (op het balkon). Het is niet mogelijk een stoel te reserveren.

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring