• rock
  • prog

Wo 27-06 | Philharmonie Haarlem | Open: 18:30 u Aanvang: 19:30 u | € 47,45 vvk (exclusief banktransactiekosten vanaf €0.50) / € 48,- deur

Patronaat presenteert in Philharmonie Haarlem:

Marillion (UK)Jennifer Rothery & Riccardo Romano (UK)

Marillion (UK)

Deze show is uitverkocht! De populaire Britse progrock band Marillion komt naar Nederland! De Engelse band Marillion is uitgegroeid tot een goed geoliede progrockmachine die zelfs tijdens epische nummers van zeventien minuten de spanning moeiteloos vasthoudt. Met 38 jaar op de teller is de band inmiddels mijlenver verwijderd van de jarentachtighits (Kayleigh, Incommunicado) waarmee ze doorbraken, maar Marillion is nog steeds relevant. Zo worden op hun nieuwe album Fuck Everyone And Run (F E A R) uit 2016 thema's als het toenemende individualisme behandeld. En zoals ze al bewezen tijdens hun Grote Zaal-concerten van vorig jaar: alle bandleden lijken beter in vorm dan ooit!

Let op! Er is een kleine wijziging in het tijdschema gekomen waar we u graag van op de hoogte willen brengen. De tijd waarop de deur open gaat is vervroegd omdat er een voorprogramma is toegevoegd.

Hierbij het actuele schema:

18:30 deuren open
19:30 - 20:00 Jennifer Rothery & Riccardo Romano
20:30 - 22:45 Marillion

De aanvangstijd van Marillion blijftdus  ongewijzigd op 20:30 staan.
NB: dit is een seated concert met vrije plaats keuze. U kunt zowel op het balkon als in de zaal plaats nemen. Wij kunnen geen stoelen reserveren dus we raden u aan op tijd te komen: "eerste kom, eerste keus". 
NB 2: dit concert vindt dus plaats in de Philharmonie, Lange Begijnestraat 11 in Haarlem. 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring