• pop
  • nederlandstalig

Do 27-06 | Open 19.30 u - Aanvang 20.00 u | € 23,50

Rick de Leeuw & BandBernard Hering

Rick de Leeuw & Band + Bernard Hering

Geboren Haarlemmer Rick de Leeuw is toonaangevend voor de Nederlandstalige rockmuziek. Met zijn Tröckener Kecks graasde hij vele zomers door de festivalweides van Nederland en Vlaanderen. Liedjes als ‘Met Hart En Ziel’, ‘Een Dag Zo Mooi’ en ‘De Jacht Is Mooier Dan De Vangst’ zijn de soundtrack van een generatie.

Met 'Zonder Omweg' keert Rick de Leeuw terug naar de frontlinie van de Nederlandstalige rockmuziek. De plaat bevat elf songs over heimwee, seks, wreedheid en verlangen. Soms duister, dan weer uitbundig, altijd intens. Robuust en poëtisch, en bij vlagen heerlijk vilein. Sober, puur en recht op het doel, zonder omweg.

Met dampend enthousiasme spelen Rick de Leeuw en Band dit jaar een tournee met louter hoogtepunten uit zijn rijke repertoire. Van ‘Nu Of Nooit’ tot ‘We Vieren’. Een mooie mix van oud en nieuw, dus!

Bernard Hering groeide op in Aardenburg (Zeeland) en woont nu in Haarlem. Al op jonge leeftijd was Bernard bezig met muziek, en nadat hij twee akkoorden kon spelen schreef hij zijn eerste liedje. Dit was het begin van honderden ideeën en melodieën die uitgroeiden tot volwassen nummers. Hij verkende vele genres, maar in de oprechte taal van America vond hij zijn stem. Krachtig en kwetsbaar. Afgelopen zomer nam hij zijn debuutalbum op. Hierop staan 10 nieuwe songs waarin Americana samensmelt met een hedendaagse pop-rock. Met een echte Americana feel schrijft Bernard zijn liedjes, die vertellen over zijn jeugd, dromen, de liefde en persoonlijke herinneringen. Bernard zijn debuutalbum “Pioneer Avenue” kwam uit in november 2018 in samenwerking met Concerto Records. Avonturier Bernard speelde shows in o.a. U.S.A, Indonesië, Georgië en Frans Polynesië. Begin 2019 jaar speelde hij tijdens ESNS. 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring