• country
  • punkrock
  • blues
  • kliko
  • garagerock
  • trash

Za 27-06 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | €33,- // €25,50 late bird // €18,- early bird (sold out)

Kliko presents

Fat White Family
Kid Congo & The Pink Monkey Birds
Legedary Shack ShakersThe Ex
The Anomalys

KLIKO FEST 2020

Kliko Fest is Patronaat's indoor fest voor garage, punk, rock ’n roll, trash, blues, surf, noise, beat en meer. De hele nacht door (van 20.00 uur 's avonds tot 06.00 uur 's ochtends)! Door de jaren heen speelden acts als Ty Segall, Allah-Las, Jon Spencer Blues Explosion, The Phantom Four, together PANGEA, New Bomb Turks, Mudhoney, Fidlar en Oh Sees op het festival. Dit jaar verwelkomen we onder andere Fat White Family, Kid Congo & The Pink Monkey Birds, Legendary Shack Shakers en meer.

De fenomenale Britse liveband FAT WHITE FAMILY is volstrekt onaangepast, geruchtmakend en wellicht een van de meest gevaarlijke live-acts van dit moment. Destructieve lo-fi artrock waarbij het bloed rijkelijk vloeit als we de meest recente video voor ‘Tastes Good With The Money’ mogen geloven. Het wordt sowieso oncomfortabel, maar dat maakt deze band juist lekker!

Hoewel ooit begonnen in The Gun Club en later The Cramps en Nick Cave & The Back Seeds, speelt gitarist Kid Congo Powers tegenwoordig met z’n eigen KID CONGO & THE PINK MONKEY BIRDS. Een band die doet denken aan het beste van de ‘Nuggets-era’; het einde van de jaren ’60 waar garage- en psychedelische rock samenkomt in bandjes met een punkrock-attitude. Het resulteert bij Kid Congo in songs vol voortstuwende fuzzgitaren, naargeestige orgels en psychedelische rookgordijnen.

De roots rock grootheid uit Nashville, LEGENDARY SHACK SHAKERS is een gloeiendheet combo dat blues, rockabilly, country en rock n’ roll combineert tot een manisch geheel, dat zo instabiel is als een M-80 explosief. De altijd wisselende groep muzikanten geleid door Colonel J.D. Wilkes (‘Nashville’s  Best Frontman’ volgens Music City’s entertainment magazine ‘Scene’), heeft gezamenlijk ruim z'n sporen verdien in de bands van o.a. Hank Williams III, Southern Culture on the Skids en meer. Dit wordt een legendarische show!

Sinds 1979 is het Nederlandse THE EX een muzikale tour de force om rekening mee te houden. Sinds het prille begin is het avontuur nooit geschuwd en is de blik altijd op de toekomst gericht geweest met het roer in eigen hand. Een muzikale reis die zelfs zorgde voor een constante samenwerking met Ethiopië. Dat maakt The Ex nog steeds een van de meest spannende en relevante acts van dit moment.

THE ANOMALYS zijn experts in vernietigende feestjes, dankzij de opzwepende rock n' roll waar ze bekend om staan. Met songs gedragen door psychotische riffs en razende ritmes weten ze van elk publiek een kolkende massa te maken. Bovendien presenteert de band z'n nieuwe plaat exclusief op Kliko Fest!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring