• pop
  • podcast

Za 27-07 | Slachthuis Terrein, Oorkondelaan 3, Haarlem | Open: 15:00 u Aanvang: 16:00 u

Haerlems Bodem x Patronaat

Lancering Podcast “De Naborrel” Gasten:
Joel Heijda (Programmeur)
Dennis Kraakman (Bedrijfsleider)
Gyo Kretz (Artiest)

Lancering Podcast “De Naborrel”

Op zaterdagmiddag 27 juli zal de eerste podcast aflevering van De Naborrel worden opgenomen! De Naborrel is een informele talkshow waarin host Dennis Cup, hoofdredacteur van Haerlems Bodem en uiteraard bekend van de Haerlems Bodem podcasts, gasten uit Patronaat uitnodigt voor een gesprek. We nemen samen een kijkje achter de schermen van het Haarlemse podium en praten met mensen van de vloer, van het kantoor, en alles daartussen in. Programmeurs, marketeers, barmedewerkers, bedrijfsleiders, technici en meer. Ook zal er elke aflevering een muzikant aanschuiven die dan weer zijn of haar ervaringen kan delen uit het muziekwereldje. Een podcast over muziek, de muziekindustrie en ontwikkelingen. De podcast is een samenwerking tussen Patronaat en Haerlems Bodem.

Tijdens de eerste aflevering is het mogelijk om in het publiek te zitten! Je kan de Lancering gratis bijwonen op het Slachthuisterrein. De gasten worden geïnterviewd en je krijgt de kans om daar live bij te zien en zelfs vragen te stellen aan de gasten in de laatste minuten van de interviews. Ook kan je een kijkje nemen in de tijdelijke Slachthuis locatie en rondom het terrein lopen. Daarnaast zorgen we dat het bier koud staat, de stoelen en zitzakken comfortabel genoeg zijn voor een uur luisterplezier, en dat er voor- en na de interviews een gezellig muziekje op staat!

Te gast: Dennis Kraakman is gezicht en gastheer van oefenruimtecomplex Slachthuis, maar zit hier vandaag met een dubbele pet. Hij is namelijk ook Bedrijfsleider in Patronaat en kan ons alles vertellen over zijn werk achter de schermen, hoe zijn artiesten als ze in Patronaat binnenkomen? Reageren ze wel positief op de Doppers? Zijn er wel eens gekke dingen gebeurd in de backstage die je met ons wil delen? Ook te gast is Programmeur Joël Heijda. Hij werkt nu ruim een jaar bij Patronaat en ontfermt zich vooral over de heavy genres in het programma. Wat is zijn ervaring met de festivalmarkt in de zomer, heeft dat effect op Patronaat? Welke shows kijkt hij naar uit? En tenslotte hebben we een fantastische muzikant in ons midden: Gyo Kretz. Eerder deze zomer speelde hij nog op het podium van Patronaat. Wat drijft hem om muziek te maken, en waar gaat zijn muziek over? Wat verwacht hij in de toekomst, wat zijn de voor- en nadelen van een carrière in de muziek? Dat en nog veel meer tijdens de eerste aflevering van De Naborrel!

Haak je ook aan bij deze feestelijker podcast lancering? RSVP op het Facebook event en nodig je vrienden uit.

De tijden: 15:00 beginnen we met een drankje. Om 16:00 stipt starten we met de Podcast - een voorstelrondje, en de eerste gast volgt snel daarna. Kom dus op tijd!

15:00 open
16:00 aanvang podcast
17:00 einde podcast, start borrel!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring