• rock
  • punk

Vr 27-09 | Patronaat | Open: 19.00 u Aanvang: 19.30 u | € 13,-

Punkrock Ruined My Life Fest:
Seein’ Red
B.Polar & The Spacefuckers (B)
Forbidden Wizards
The KaakPressure Pact
Tense Reaction
Azijnpisser
Pauper
Crustenunie
+ DJ Crudesjef
+ Minor Operaton Donations

Punkrock Ruined My Life Fest: Seein’ Red + B.Polar & The Spacefuckers (B) + Forbidden Wizards e.a.

De achtste(!) editie van Punkrock Ruined My Life Fest is een feit! Het feestje georganiseerd door en ter ere van de verjaardag van Haarlemse punker pur sang Ivo van Rijswijk wordt dit jaar op vrijdag 27 september gevierd. Zijn Minor Operation Bookings haalt weer de beste punkrocknamen naar Haarlem voor een marathon aan goede muziek. Met aansluitend, traditiegetrouw, een heerlijk vuige afterparty in de Derde Zaal. De eerste namen zijn bekend. Haal nu je kaarten en mis dit feestje niet!

Seein’ Red (NL)
Seein’ Red is de headliner van Punkrock Ruined My Life Fest 2019! Deze hardcore/punkrock pioniers uit Amersfoort brengen hun tijdloze repertoire naar Haarlem. De band heeft sinds 2011 stilgelegenen speelt mondjesmaat weer shows. Op hun werk is een politieke inslag terug te horen, maar live zal het vooral gaan om energie, plezier en heel veel liefde voor de grootheden van het punkrockgenre. De leden (voormalig Lärm e.a.) staan garant voor meer dan 30 jaar shows spelen, en die ervaring zie je terug op het podium! Dit wordt er een voor in de boeken.

B.Polar & The Spacefuckers (B)

is de tweede headliner deze avond! belgische take-me-to-your-leader spacepunk onder het motto: Kill All Humans en All Robots Are Bastards. Niet voor niets heet hun lijfnummer: We Not Come In Peace...
(foto: Lionel Vatelfist)

Forbidden Wizards (NL)
Een bonk energie die je naar adem doet happen: dat is D.I.Y. band Forbidden Wizards. In debuut-ep 2 Guys A Girl & A Pizza Placeslaan de punkers je voor je smoel en laat je beduusd achter; zoals het echte punk betaamt. The Dead Kennedys is klaarblijkelijk een grote invloed, maar de band zet haar punk sterk naar eigen hand

De Kaak
De Kaak opent de avond!

Daarnaast verwelkomen we punk/hardcore band Pressure Pact uit Tilburg & Eindhoven, de Utrechtse fast-hardcore band Tense Reaction, Azijnpisser,  Crustenunie​ en de Amsterdamse punkrockband Pauper. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt!

 

Pin Only 

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring