• stage1.5
  • cabaret

Zo 27-09 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | €16,50 | vrije zitplaatsen | Pin Only

Stage 1,5:

Cameretten - Finalistentour

Cameretten - Finalistentour

Patronaat heropent! Vanaf juni zijn de zalen geopend voor nieuw, fris, aangepast programma voor een klein publiek. We kijken er naar uit jullie weer te ontvangen. Lees op onze homepage de FAQ over Corona-maatregelen en hoe Patronaat hier mee om gaat. In het bestelproces van tickets krijg je meer informatie over onze 1,5 meter concerten, en je krijgt uiterlijk 24 uur voor het concert nog een informatiemail toegezonden. Heb je vragen? Mail ons op: info@patronaat.nl 

Dit is de verplaatste show van 2 april 2020.

Het concert van Cameretten op 2 april is uitgesteld en vindt nu plaats op 27 september 2020. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast, maar de setting zal seated zijn in tweetallen, vanwege de 1,5 meter afstand en de bijbehorende nieuwe maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het Corona-virus. Reeds gekochte kaarten blijven uiteraard geldig voor deze nieuwe datum.

De drie finalisten van Cameretten 2019 treden vanavond op in Patronaat! 

Deze drie finalisten strijden voor de titel “Winnaar van Cameretten 2019”. Uit zes steengoede acts gekozen door een vijfkoppige jury. Na de finale presenteren de finalisten zich aan het publiek tijdens de finalistentour. De zes opvolgende maanden zijn ze in allerlei theaters – en nu ook in poppodia – te zien door Nederland. Van Limburg tot Friesland, en van Zeeland tot Groningen.

De poppodia trekken de jongere cabaretliefhebbers aan die een avond willen lachen. De deelnemers van Cameretten zijn veelal in dezelfde leeftijdscategorie waardoor besproken thema’s perfect aansluiten op het publiek van poppodia. Lachen om het nieuwste cabarettalent met een biertje bij de hand. Meer kun je je eigenlijk niet wensen, toch?

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring