• stage1.5
  • pop
  • singer-songwriter

Zo 27-09 | Patronaat | Open: 18.30 u Aanvang: 19.00 u | € 10,50 | Pin Only

Stage 1,5:

David Benjamin+ support

David Benjamin (show 1)

Patronaat heropent! Vanaf juni zijn de zalen geopend voor nieuw, fris, aangepast programma voor een klein publiek. We kijken er naar uit jullie weer te ontvangen. Lees op onze homepage de FAQ over Corona-maatregelen en hoe Patronaat hier mee om gaat. In het bestelproces van tickets krijg je meer informatie over onze 1,5 meter concerten, en je krijgt uiterlijk 24 uur voor het concert nog een informatiemail toegezonden. Heb je vragen? Mail ons op: info@patronaat.nl 

Dit is de verplaatste show van vrijdag  10 april.

(Dit concert is uitverkocht!)

Het concert van David Benjamin op 10 april is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 27 september. De locatie is niet aangepast (Patronaat), de aanvangstijden wel. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders hebben een mail gekregen met informatie over show 1 en show 2. 

 

Dat David Benjamin opgroeide aan het strand van Den Haag is te horen. Zijn laid-back stijl doet denken aan singer-songwriters als Jack Johnson, Jason Mraz en John Mayer. Integere popliedjes die het hart ontspannen en vervolgens niet meer uit je hoofd gaan lijkt het recept. De afgelopen twee jaar dook hij in de filosofie wat resulteerde in een compleet nieuwe kijk op het leven en  en geheel nieuw album wat deze zomer uitkomt.

Twee singles van de aankomende plaat zijn inmiddels al uit: ‘All That You Are’ en ‘Big Bang (Only Love)’. Eerder bracht David Benjamin onder andere de songs ‘Friends, Can’t Get My Head Around Loving You’ en ‘Until The Morning Light uit. Deze songs zijn goed voor miljoenen streams en de remix van zijn song ‘Crazy’ door DJ-Producer Lost Frequencies leidde tot een wereldwijde hit met meer dan 152 miljoen streams.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring