• loud
  • metal
  • heavy
  • post-hardcore
  • screamo
  • jera

Zo 28-10 | Patronaat | Open: 18:30 u Aanvang 19.00 u | € 21,50 (exclusief banktransactiekosten vanaf €0,50)

Our Last Night (USA)Hands Like Houses (AUS)
Hawthorne Heights (USA)
Jule Vera (USA)

Our Last Night (USA) + Hands Like Houses (AUS) + Hawthorne Heights (USA) + Jule Vera (USA)

De Amerikaanse rockband Our Last Night komt weer naar Nederland toe! De band van de broers Trevor en Matthew Wentworth, Alex Woodrow en Tim Molloy staat garant voor een avond meezingen met hun energieke liveshow en poppy metalcore-songs. Als het al geen te gekke popcovers zijn! Bijvoorbeeld Drake's "God's Plan", Taylor Swift's "Look What You Made Me Do" en Imagine Dragons' "Radioactive" hebben al de OLN make-over gehad. Op die manier zijn deze hits in een gloednieuw jasje gestoken, waarbij heavy gitaren en dikke screams worden toegevoegd, maar de originele vibe behouden blijft. Deze unieke formule heeft z'n een loyale fanschare opgeleverd, die altijd voor ze klaar staan!

De Australische alternatieve rockband Hands Like Houses mengt aanstekelijke gitaarriffs en pompende drums met innovatief synthwerk en de krachtige stem van zanger Trenton Woodley. De band bracht hun meest recente single 'Drift' uit op het toonaangevende Hopeless Records. Sindsdien is het wachten op een nieuwe plaat die later dit jaar gaat verschijnen!

Hawthorne Heights is een Amerikaanse emorockband rond zanger en songwriter JT Woodruff. Bekend om haar aangrijpende en persoonlijke songs gaat de band al zo'n vijftien jaar mee en bracht het onlangs haar zesde album uit, 'Bad Frequencies'. Een nostalgische plaat die het oude en nieuwe werk van HH mixt wat resulteert in een sound die heel eigen aanvoelt. 

Het kwintet Jule Vera lijkt gemaakt voor de Vans Warped Tour met haar fijne liedjes waarmee het debuutalbum 'Waiting for the Sun' vol staat. De charmante vocaliste Ansley Newman is de grote aanjager achter indiepopband en weet het publiek keer op keer op te zwepen. In andere woorden, een show van Jule Vera is een groot feest en dat gaan wij meemaken als ze deze avond openen!

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring