• indie
  • rock

Vr 28-12 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 20:00 u Einde: 03:30 | € 6,50 earlybirds (uitverkocht) / € 11,50 regular / € 14,10 deur (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Mantra Fest XL

Mantra
Maple
Ffooss
Mademoiselle
Surf Aid-Kit
Palmtra DJ set

Mantra + Maple + Ffooss e.a.

De Haarlemse indierockband Mantra gaat ermee stoppen. Ze sluiten hun mooie avontuur af op vrijdag 28 december in Patronaat met Mantra Fest XL!  Zelf vertellen ze wat de avond gaat bieden: “Voordat we het licht uitdoen, gaan we nog één laatste keer met jullie naar de haaien. Daarvoor nodigen we jullie allemaal uit voor Mantra Fest XL. Deze avond vieren we ons bestaan en vaarwel met jullie. We maken het onvergetelijk. Dat doen we natuurlijk niet alleen! Jullie kunnen natuurlijk een Mantra show verwachten en de Palmtra DJset komt zeker ook langs! Daarnaast gaan we de aankomende weken vier bands bekendmaken die dit feest samen met ons, voor jullie nog onsterfelijk gaan maken. Iedereen heel erg bedankt voor de support de afgelopen jaren, en weet dat we niks anders hebben dan liefde voor jullie!”

FFOOSS
Zoals ze zelf zeggen: We Play Loud. FFOOSS brengt met z'n tweetjes(!) een muur van fuzz waar je niet omheen kan. 
Begin november brachten ze de single 'Sick Of Being 17.' uit, een song waarin je je 17-jarige zelf sowieso helemaal uit z'n plaat ziet gaan in de moshpit.

Maple - Band
Als Oasis alleen maar bestond uit Liam Gallagher’s, dan zou het ongeveer klinken als Maple. Dat een rockband best brutaal mag zijn, hebben de boys van Maple goed begrepen. 
Dit najaar releasden ze hun gelijknamige debuutalbum op Butler Records, en met songs als ‘Eat Your Dog’ en ‘Open Up Your Soul’ snap je gelijk dat je een goed-georganiseerde bak herrie geserveerd krijgt.

Surf Aid-Kit
De laatste band van de line up is Surf Aid-Kit!
Het is nou niet dat je in de omgeving van Amsterdam écht goed kan surfen, maar je krijgt wel spontaan zin om het water in te gaan als je Surf Aid-Kit hoort. 
Let's get back to the 60's.

Mademoiselle
Ergens, diep in de woestijnduinen van Kanaleneiland werd de liefdesbaby van Josh Homme en Kurt Cobain geboren. Ze noemden haar Mademoiselle. In de teaser van de track ‘Exit Party’ hoor je waar het om draait bij de boys: harde gitaren en catchy vocals!

Tijdschema (tijden onder voorbehoud!)
19.00 open
20:00 – 20:30 Mademoiselle
20:50 – 21:20 Maple
21:30 – 22:10 Surf Aid Kit
22:30 – 23:30 Mantra
23:50 – 00:20 FFOOSS
00:20 tot eind: Palmtra DJ Set

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring