• talkshow

Do 28-02 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | €10,50vvk / €13,- deur

Literaire avond

Lamoer #2: Jaap Robben
Lex Boon
Laura van der Haar
Auke Hulst
Will Knox

Lamoer #2: Jaap Robben, Lex Boon e.a.

Publiekslieveling JAAP ROBBEN gaat met presentator RONALD KERSTMA in gesprek over zijn inspiratiebronnen. Zijn debuutroman Birk werd vele malen bekroond en werd een regelrechte bestseller. Onlangs verscheen zijn tweede roman Zomervacht dat door het boekenpanel van DWDD werd verkozen tot Boek van de Maand.

Ananas heet het nieuwe boek van journalist LEX BOON. Hij reisde de wereld over op zoek naar opzienbarende verhalen over de meest exotische vrucht aller tijden. 'Geef de thermostaat een flinke slinger, neem er een stuk ananas bij, sla dit boek open en de zon begint te schijnen.' – DE VOLKSKRANT.

LAURA VAN DER HAAR debuteerde vorig jaar met de geprezen roman Het wolfgetal. Ze gaat literair speeddaten met AUKE HULST, van wie onlangs Zoeklicht op het gazon verscheen, een roman over president Nixon. Ze vragen elkaar het hemd van het lijf over boeken die je gelezen moet hebben, guilty pleasures en onverwachte juweeltjes.

Singer-songwriter WILL KNOX, die samenwerkte met onder anderen Miss Montreal, Vinchenzo en Dotan, maakt het programma compleet. Binnenkort komt zijn langverwachte EP uit, wij krijgen een voorproefje!

DE VRIES VAN STOCKUM verzorgt de boekverkoop. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door financiële steun van de gemeente Haarlem. Kaarten zijn al in de voorverkoop en koop je hier.

LAMOER is een live talkshow over boeken met schrijvers, wetenschappers, opiniemakers, comedians en muzikanten. Een avond met verrassende invalshoeken en originele dwarsverbanden voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld om zich heen, en die tegelijkertijd met vrienden een biertje wil drinken.

LAMOER wordt georganiseerd in samenwerking met het Patronaat en boekhandel De Vries van Stockum. Tijdens de avond is de boekhandel aanwezig met een stand, waar de auteurs na afloop signeren. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring