• stage1.5
  • indie rock
  • indie

Vr 28-08 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 17,50 | streaming-ticket: € 5,- | Pin Only

Stage 1,5

Opera Alaska

Opera Alaska

Patronaat heropent! Vanaf juni zijn de zalen geopend voor nieuw, fris, aangepast programma. We kijken er naar uit jullie weer te ontvangen. Lees op onze homepage de FAQ over Corona-maatregelen en hoe Patronaat hier mee om gaat. In het bestelproces van tickets krijg je meer informatie over onze 1,5 meter concerten, en je krijgt uiterlijk 24 uur voor het concert nog een informatiemail toegezonden. Heb je vragen? Mail ons op: info@patronaat.nl

Een toevallige ontmoeting in 2017 in één van de filialen van het wereldberoemde Zweedse meubelconcern was de vonk die nodig was om singer/songwriter Marien Dorleijn  en jazzgitarist Marzio Scholten bij elkaar te brengen. Zeker toen ze er ter plekke achterkwamen dat ze op steenworp afstand van elkaar wonen. Samen delen ze een liefde voor songwriting, gear en muziek maken. Afzonderlijk van elkaar hebben beiden inmiddels hun sporen verdiend in de Nederlandse muziekscene: Dorleijn als songwriter en frontman van de gelauwerde indieband Moss en Scholten met zijn werk als gitarist/bandleider van diverse projecten in de instrumentale muziekscene. In Opera Alaska bundelen Dorleijn en Scholten hun krachten, wat resulteert in speelse indie, dansbare grooves, dromerige melodieën en, bovenal, ijzersterke songs. Het leverde een van de betere rockplaten van het jaar op die overal op klinkende recensies kon rekenen, o.a. in Volkskrant: "geen seconde voorspelbaar en vaak betoverend mooi". 

Voor dit concert zijn reguliere kaarten te koop en live-stream tickets van 5 euro. Kijk je liever vanuit huis naar het concert van deze artiest, of komt het net niet lekker uit om naar Patronaat te komen? Overweeg dan de streaming-ticket: hiermee kan je vanaf 1 device, vanuit huis of welk plekje jij maar wilt, live meekijken naar de concertregistratie van dit concert! Vanaf mobiel, iPad of PC. Koop de streaming ticket via de knop hierboven. Je krijgt de link naar de stream toegezonden per e-mail. Kijk in de FAQ als je vragen hebt, en kijk op het nieuwsbericht over streaming voor meer informatie.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring