• pop
  • rock

Vr 28-08 | Patronaat | Open 19.30 u - Aanvang 20.00 u | € 9,- vvk / € 12,- deur | Pin Only

AFGELAST!

Rob Acda Award 2019-2020 - Finale: Charlot + Minor Citizen + POM + Noys + 3 Point Landing + Kendolff

Rob Acda Award 2019-2020 - Finale

Let op: deze show is definitief afgelast

 

Dank je wel voor je geduld de afgelopen weken. We hebben inmiddels bericht van de organisator ontvangen dat de finale van de Rob Acda Award in Patronaat, op nieuwe datum 28 augustus 2020 definitief niet doorgaat, ook niet op een nieuwe datum.

Alle e-ticket kopers ontvangen een mail met meer informatie.

Bericht van de organisator:
De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september, waardoor ook de jaarlijkse finale van Rob Acda Award op nieuwe datum 28 augustus 2020 niet door kan gaan.  Het is helaas niet gelukt om op korte termijn een vervangende datum te vinden. De organisatie is in contact met alle finalisten om tot een mooie en goede oplossing te komen om hun deelname toch te kunnen vieren. Meer nieuws hierover volgt.


Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland 

 

De Rob Acda Award is dé muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Zij krijgen middels deze 'competitie' de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. De Rob Acda Award biedt de deelnemers de kans podiumervaring op te doen, feedback te krijgen van professionals, bekendheid te verwerven en potentieel naar huis te gaan met een goed gevuld prijzenpakket. Uit alle aanmeldingen werden 20 acts geselecteerd die het tegen elkaar opnamen in vier voorrondes. Uit deze voorrondes zijn zes finalisten gerold: Charlot, Minor Citizen, POM, Noys, 3 Point Landing en Kendolff.

Het prijzenpakket bestaat dit jaar o.a. uit: het openingsoptreden op Bevrijdingspop 2020, een optreden op Young Art Festival en een optreden tijdens Haerlemsche Helden Festival in Patronaat.

Kom de sterren van morgen op deze avond bekijken!

foto: Marcus van Dam

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring