• hiphop
  • rap

Za 28-09 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 18,- | Alle leeftijden

Van Klasse 5 Jaar:

Esko - Sevn Alias - Young Ellens - Hansie - Lauwtje - Jermaine Niffer - Flow de Wolf - Woenzelaar - Rafello - The Blockparty - Broertje

Esko & Friends: Esko + Sevn Alias + Young Ellens e.a.

HUTS A NIFFO. Het label van Beats By Esko bestaat alweer 5 jaar en dat vieren we met een dikke line-up in Patronaat. Verwacht een hele avond alleen maar bangers als HUTS, Hey Meisje, Hooptie Money, optredens van Van Klasse labelgenoten Hansie, Lauwtje, Jermaine Niffer, Flow de Wolf, Woenzelaar, Rafello, The Blockparty, Broertje en Esko uiteraard zelf!

Esko is het meesterbrein achter een breed scala aan hits in de NL hiphopscene. Onder andere de doorbraak voor Sevn Alias, betekende een doorbraak voor Esko die de beats maakte voor iconische tracks als Kifesh. Daarna nam de carriere van Josylvio een vogelvlucht door tracks als Le7nesh die hij samen met Esko maakte. 

Als special guests neemt Esko voor deze gelegenheid Young Ellens en Sevn Alias mee! Esko verzorgde voor Young Ellens o.a. de productie van 'Ik Zweer Het Je'  en voor Sevn Alias heeft hij een reeks producties op zijn naam staan met tracks als 'Dom', Ma3lish en 'Nachtmerrie'. 

***Er is geen minimumleeftijd voor deze avond.  Zorg wel dat je een ID bij je hebt! Deze kan mogelijk gecontroleerd worden ***

FAQ:
Tot hoelaat duurt deze avond?
De show duurt tot ongeveer half 11 en misschien met wat uitloop. Daarna bouwen we om naar Zer00's Heroes, als je 18 jaar of ouder bent mag je hier blijven hangen. Als je jonger bent, helaas niet.

Pin Only!
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring