• stage1.5
  • indie
  • pop
  • electronica
  • luwten

Ma 28-09 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 14,-

UITGESTELD!

Stage 1,5: LUWTENTry-out #1

Stage 1,5: Try-out LUWTEN #1

TRY-OUT #1 en #2 LUWTEN VERPLAATST NAAR 2 NOVEMBER

Helaas is door een corona-geval in de directe kringen van de band besloten om de try-outs van LUWTEN op maandag 28 september en dinsdag 29 september aanstaande te verplaatsen naar een nieuwe datum. Dat wordt 2 november 2020 (deze voorstelling is inmiddels uitverkocht)

Namens Patronaat en de band onze excuses voor het ongemak. We keken er enorm naar uit maar hopen U te zien op de nieuwe datum!

De locatie en aanvangstijd blijven hetzelfde. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Wie een kaart gekocht heeft hoeft hiervoor dan ook niets te doen! Indien U bent verhinderd op de nieuwe (binnenkort bekend te maken) datum is restitutie uiteraard mogelijk. .

Ter info: er zijn nog 2 try-outs van Luwten gepland op 5 oktober en 26 oktober. Vooralsnog blijven deze staan in de agenda en hier zijn nog kaarten voor te koop. Meer informatie over deze try-outs vindt U hier en hier. Vanwege beperkte capaciteit (en de shows 'lopen' goed!) was het niet mogelijk om alle kaarten geldig te maken voor deze try-outs en daarom hebben we de twee september-concerten naar een nieuwe datum verplaatst (2 november)

LUWTEN speelt drie avonden in Patronaat in Haarlem. De shows staan in het teken van experiment: In deze drie try-outs neemt LUWTEN haar publiek mee in de constructie van een nieuwe liveshow. 

LUWTEN Try-outs
28/09 Haarlem - Patronaat (verplaatst naar maandag 2 november - uitverkocht)
29/09 Haarlem - Patronaat (verplaatst naar maandag 2 november - uitverkocht)
05/10 Haarlem - Patronaat
26/10 Haarlem - Patronaat

Onder het alias LUWTEN schuwt producer, songwriter, muzikant en zangeres Tessa Douwstra het experiment niet. In haar nieuwe muziek onderzoekt LUWTEN hoe haar verlangen naar zowel eenzaamheid als gezelschap verzoend kan worden. Een studie van een perfectionist die erkent dat alles constant in beweging is.

Afgelopen vrijdag is LUWTEN's nieuwe EP 'Door' verschenen. Hierop is alvast te horen wat er gebeurt wanneer LUWTEN de controle los laat. De prachtige stille fluisterliedjes van haar wereldwijd goed ontvangen debuutalbum hebben gezelschap gekregen van bijzondere field recordings en samples, een spannende en unieke muzikale doorontwikkeling tot gevolg.

Ondanks haar grote liefde voor het werken in een vacuüm, zet LUWTEN voor deze try-outs de deur op een kier. Met haar etherische stem deelt LUWTENhaar proces van zelfonderzoek met abstracte popsongs die je als gekoesterde herinneringen kunt vastgrijpen. Één resultaat kan Tessa Douwstra alvast delen: "Muziek klinkt veel beter wanneer het gespeeld wordt voor publiek."

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring