• kliko
  • rockabilly

Do 29-10 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 15,50 | Pin Only

AFGELAST

The SpunyboysTornado Boat
DJ Bone

Nieuwe Locatie: Patronaat

The Spunyboys

Dit is de verplaatste show van donderdag  23 maart.

Het concert van The Spunyboys op 23 maart in het Slachthuis is definitief afgelast en er zal geen vervangende datum komen. e-Ticketkopers zullen een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland


De Franse band The Spunyboys is opgericht in 2006. Ze doen qua uitstraling en muziek onmiddellijk denken aan de gloriejaren van de succesvolle formatie The Stray Cats uit de jaren 80. Dit Rockabilly Trio speelt in traditionele bezetting fifties (o.a. Sun) klassiekers van artiesten als Carl Perkins, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Gene Vincent, Buddy Holly, etc die op een eigen herkenbare wijze gespeeld worden, met een lekker sausje, geroerd van de muziek van teddyboy legendes en Neo Rockabilly zoals Crazy Cavan, The Stray Cats en Matchbox. Na enige jaren van optredens begon de band overigens meer en meer eigen songs te schrijven, wat resulteerde in een inmiddels uniek gevarieerd uitgebreid repertoire, en dit alles gebracht in hun dampende wilde energieke optredens vol show & spektakel, waarbij het publiek betrokken wordt - een must en een lust! The Spunyboys hebben inmiddels meer dan 1000 optredens en grote festivals gedaan in zo’n 16 landen in Europa. Ook werd enkele malen in de 'bakermat' USA opgetreden (o.a. op het grote festival Viva Las Vegas) en de band heeft zelfs Japan aangedaan! Ze maakten 2 cd’s met eigen geschreven songs (Sunset to Sunrise en Rockabilly Legacy). Inmiddels hebben ze weer vele nieuwe songs in hun repertoire, o.a. te horen op hun verse derde album. In juni 2019 is hun 1000e optreden uitbundig gevierd met de opname van een live dvd en cd met vele prominente gast artiesten en bands die in de loop van 2020 gepromoot gaat worden - waaronder deze mooie avond in het Slachthuis.. 
Een ding is zeker de Spunyboys zijn er altijd klaar voor om overal het dak er af te spelen - how about you?

Tornado Beat! is een splinternieuwe Nederlandse band, met invloeden uit de jaren '50 en '60. Ze spelen louter eigen werk: van rauwe Rhythm 'n Blues en authentieke Boogie tot opzwepende Rock-a-Billy en soulvolle ballads. Optredens bij ondermeer Cruise Inn, Kingsland, Walk the Bar Line (Gent), Amsterdam BeatClub en Rockabilly Roundup zijn inmiddels geboekt en de eerste release van Tornado Beat! staat in de planning bij het prachtige Amerikaanse WILD-records label.. dus hou deze band goed in de gaten! Bezetting: vocals, guitar, saxophone, double bass & drums.

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring