• rock
  • indie

Za 29-11 | Patronaat | Open 19.00 u Aanvang 19.30 | € 17,50 (ex fee) | (UITVERKOCHT)

3FM PRESENTS

KENSINGTON+ YOKKO (SWI)

KENSINGTON + YOKKO (SWI)

Vorig jaar won de vierkoppige formatie Kensington naast drie 3FM Awards (Serious Talent, Best Album, Best Live Act) ook een MTV Award voor Best Dutch Act. Zeggen dat 2013 het jaar van de grote doorbraak is geweest voor dit viertal uit Utrecht, is dan ook een understatement.

Dit jaar (2014) begint alvast goed met wederom drie nominaties voor de 3FM Awards (Best Rock, Best Band, Best Live Act). Na enkel uitverkochte Nederlandse clubshows in 2013, begon Kensington dit jaar verder met haar eerste (grotendeels uitverkochte) Europese clubtour. Die clubtour wordt nu voortgezet in Nederland. Verwacht oude hits, nieuwe hits (nieuwe single 'Streets' is NU uit!) en een band in bloedvorm! 

Foto credit: Pablo Delfos

Yokko, bestaande uit vijf creatieve mannen uit Zwitserland, trok zich een tijd lang terug om te werken aan een eigen sound. Het resultaat hiervan was ‘Atlantic Wave’ en een guerrilla-video die de 2e plaats in de MTV Clip Contest behaalde. Hierna ging hun carrière als een speer. Yokko trad op met verschillende internationale artiesten en werd de ‘Band to watch 2011’ genoemd. Debuutalbum ‘Seven Seas’ schopte het direct tot de Top 10 van de album charts.  De combinatie van krachtige baslijnen, bonzende drumbeats en een unieke zang zorgen ervoor dat alle singles dagelijks worden gedraaid op diverse radiostations

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring