• stage1.5
  • hiphop
  • spoken-word
  • typhoon

Zo 29-11 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 25,-

AFGELAST

TyphoonShow 2

Typhoon - Show 2
Door de nieuwe maatregelen blijft Patronaat tot en met 18 november gesloten voor publiek. Per evenement wordt gekeken naar een passende oplossing. Helaas is door Typhoon besloten om deze show te annuleren. Kaartkopers krijgen per e-mail bericht met informatie. Zie hieronder het statement van Typhoon:
 

Lieve mensen,

Zoals gisteren bekend gemaakt is gaan alle theaters en clubs de komende tijd helemaal dicht. Mijn ‘Lichthuis Op Reis’-tour moet ik daarom helaas cancelen. Ik heb besloten om de tour niet te verplaatsen, omdat hij gekoppeld is aan de release van het album en het onzeker is wanneer het dan wel weer zou mogen met de maatregelen omtrent Corona.Het is ontzettend jammer dat we weer niet samen kunnen komen. Ik had me er zo op verheugd om met jou deze kleine reis te maken. Ik dank je voor je enthousiasme om zo snel je kaarten te kopen voor Lichthuis Op Reis, voor de liefde.  We zullen blijven kijken naar manieren om wel met elkaar in verbinding te staan en het Lichthuis te vieren.

Lobi,

Typhoon

Vanavond brengt fenomeen Typhoon zijn nieuwe album 'Lichthuis naar je toe . Dit keer geen volledige live band, maar klein en intiem; enkel piano-begeleiding, tekst en voordrachten. Hij neemt je mee in zijn persoonlijke reis naar en in zijn ‘Lichthuis’. Weet dat je al volledig bent en kom los van het idee dat je nog iets nodig hebt om te zijn, je bént al. Tijdens deze intieme voorstelling wordt Typhoons verhaal en visie door middel van een gesprek, beeld en muziek met elkaar versterkt. Ervaar jezelf in volledigheid, je bent je eigen lichtbron!"

Glenn de Randamie aka Typhoon is een Nederlandse hiphopmuzikant die zijn ziel en zaligheid blootlegt met zijn eerlijke en oprechte teksten; vanaf z'n eerste stappen als artiest in Rudeteenz - een hiphopformatie met o.a. leden van Opgezwolle - en Fakkelbrigade, zijn grote doorbraak met het tweede album 'Lobi da Basi'  tot en met zijn nieuwste plaat 'Lichthuis' . Bij alles wat hij doet, zet Typhoon de lobi voorop. Met liefde speelt hij een groot festival plat, maar met net zoveel liefde raakt hij vanavond het publiek met zijn teksten en voordrachten. Dit wordt een unieke ervaring voor zowel het publiek als Typhoon zelf! 

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring