• jazz
  • acid

Zo 29-03 | Patronaat | Open 20:00 - Aanvang 21:00 | € 7,50/ € 15,- incl cd

Tristan (albumrelease)+ AINA

Tristan (albumrelease) + AINA

Tristan's muziek kan het best omschreven worden als gevoelige vintage acid jazz muziek met de energie, sfeer en het geluid van 2014. Dit alles geeft zangeres Evelyn Kallansee de vaste grond om haar mooie stemgeluid te laten shinen en je terug te brengen naar de 70’s.

“Full Power” was het verrassende debuut album van Tristan. Als je houdt van goed geschreven muziek uitgevoerd door hele goede artiesten kan dit zomaar het album zijn waar je naar op zoek bent. "2nd Phase" zal van dezelfde kwaliteit en perfectie zijn.

Het voorprogramma wordt verzorgd door AINA. Als jong meisje was AINA al aan het zingen en toneelspelen, want in het middelpunt van de aandacht staan, dat was haar ding. Nadat in Haarlem op de bühne de kriebels waren begonnen en nooit meer zijn weggegaan, besloot ze zich in 2010 in te schrijven op The London Music School waar ze een half jaar zang studeerde. Dit inspireerde haar om toelating te doen aan het conservatorium Haarlem. Tijdens haar studie kwam ze in contact met inspirerende muzikanten en vond ze zo haar band. 

AINA staat op diverse podia zoals de Duycker, het Paard van Troje en het KWF festival. Andere namen als het huis van Gitaarlem, Pllek Amsterdam, Pompstation en Bevrijdingspop Haarlem zijn podia waar ze eerder stond en deze lijst van mooie namen kan alleen nog maar groeien! Met haar band werken ze toe naar een “eigenwijze” sound en hoopt ze Nederland te bereiken met haar inspirerende nummers om vervolgens haar liefde voor muziek te delen met het publiek. Ze is meer dan een zangeres of interessante verschijning, ze is een muzikant en schrijft muziek met haar ziel gebaseerd op persoonlijke verhalen". 

Naar programma
Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring