• pop
  • quiz

Zo 29-03 | Patronaat | Open: 14:00 u Aanvang: 14:30 u | € 20,- per team | aanmelden via patroquiz@gmail.com

AFGELAST!

Patro Quiz

Patro Quiz

LET OP: deze show is definitief afgelast

Op last van de overheid en de nieuwe maatregelen van RIVM is dit evenement afgelast. Dit met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Patronaat is druk bezig met het zoeken naar vervangende datum. We komen zo spoedig mogelijk met meer informatie per evenement. Houd daarvoor onze website en socials in de gaten.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland


Na de oudjaarsquiz met meer dan 40 teams komen wij in het nieuwe jaar op zondag 29 maart weer terug met een nieuwe popquiz. We hebben weer een quiz boordevol rondes met prachtige fragmenten en videoclips. De vaste bezoeker kent het recept! Heb je niets te doen die dag en zin in een muzikale puzzeluitdaging met de nodige “inkoppers”, “breinbrekers” en “oh ja”- belevingen, stel een team samen en kom zeker langs! De quiz is geschikt voor iedereen van top2000-liefhebber tot muziekfreak en festivalbezoeker.

 

De zaal gaat open om 14:00 uur en de quiz start om 14:30 uur.  Stel een team van max 4 personen samen, meld je aan en test  je muziekkennis. De kosten zijn  20 euro per team. Wat krijg je ervoor teurg: mooie prijzen van onze sponsors North End Haarlem en het Patronaat zelf en natuurlijk een te gekke middag met je team.

Aanmelden voor de quiz via patroquiz@gmail.com

 

We hopen jullie allemaal weer te zien op zondagmiddag 29 maart.

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring