• haarlem on air
  • punkrock
  • hardcore punk
  • garagepunk

Vr 29-05 | Patronaat | Aanvang: 20:00 u Eindtijd: 00:00 u

Haarlem On Air! Livestream:

Celebrating 9 years of Minor Operation Bookings!
Floyd Mongoloid
Paranoid State
Forbidden Wizards

Minor Operation Bookings presents AGAINST THE STREAM FEST!

Alweer negen jaar lang staat Minor Operation Bookings garant voor vlijmscherpe punk, wervelende hardcore, gruizige garage, ranzige rock 'n roll en opzwepende bluegrass en country. Zolang bands een DIY-mentaliteit hebben en flink tegen het systeem aantrappen, zijn ze welkom bij het platform van eeuwige kutpunker Ivo Trash.

Om dit negenjarige bestaan te vieren zal hij op 29 en 30 mei vanuit het Slachthuis twee avonden lang via Haarlem On Air! een aantal van de beste acts van het moment de ether in slingeren.

Deze vrijdagavond zal in het teken staan van punk en hardcore!

Het fenomenale Forbidden Wizards wordt door menig liefhebber beschreven als het Nederlandse antwoord op Dead Kennedys, maar dan met een voorliefde voor geflipte sitcoms.

De razende rouwdouwers van Paranoid State zijn geen vreemden in Haarlem en speelden al menigmaal het Patronaat plat. Hun superstrakke (post)hardcore staat als een huis en hun beider platen kwamen uit op het Amsterdams/Haarlemse Darcy Trash Records. Dat moet dus wel een topband zijn!

De jonge honden van Floyd Mongoloid uit Haarlem zullen de avond aftrappen en spelen ook nog eens hun aller eerste show! Verwacht geen gebrek aan podiumtalent though want twee derde van de band is afkomstig uit het Haarlemse punkcollectief The Kaak. Alle drie de bands zullen op hoog tempo hun werk op de camera's afvuren en er voor zorgen dat menig woonkamer zal veranderen in een circlepit.

Beide avonden zullen muzikaal omlijst worden door een dampende dj-set van Crazy Crude Sjef die zijn beste punk en rock 'n roll plaatjes uit de kast zal trekken aangevuld met wat klassieke favorieten uit de collectie van de heer Trash, die ook de presentatie voor zijn rekening zal nemen!

Dus stel je beeldbuis deze avonden af op de twitchstream van Haarlem On Air/Slachthuis13 en voeg je bij ons om met gebalde vuisten en swingende heupen te vieren dat MOB zich al negen jaar inzet voor het Haarlemse tegengeluid vanuit de underground.

Dit jaar helaas vanuit quarantaine, maar wij beloven u dat het tiende jaar daardoor nog maar eens eventjes extra in stijl gevierd zal worden!

Slachthuis kanaal op Twitch

Haarlem On Air! is het nieuwe online platform van Patronaat voor livestreams! De livestreams vinden plaats op verschillende locaties in de stad, waarvan de twee kernlocaties Patronaat en Slachthuis13 zijn. Deze worden voorzien van een vaste streaming set-up en zeer goede apparatuur voor audio, film en video, gebruiksklaar voor alle creatieve partijen uit de stad. We denken out-of-the-box en nodigen niet enkel de vaste gasten van Patronaat uit, maar juist alle kunstenaars, creatievelingen, cultuurfreaks, makers, schrijvers, dichters, dansers. Onze pop-up online podia, zijn jullie podia. Wil je ook deel uitmaken van Haarlem On Air!? Neem dan contact op met: haarlemonair@gmail.com om je plekje in de programmering nu te scoren.
 
Haarlem On Air! is een samenwerking van Patronaat, Slachthuis13 en verschillende partijen uit de stad en regio waaronder Begane Grond, AM:Klub, Nooduitgang!, Natte Sokken, Fiesta Macumba, en meer. Kijk voor de actuele speellijst op www.patronaat.nl of bekijk de Facebookpagina.
 
Tijdens de livestreams, of ervoor of erna, kunnen donaties gedaan worden. De donaties zijn voor de artiesten die tijdens de stream te zien zijn. Doneren kan via www.patronaat.nl/doneren
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring