• rock
  • garage
  • psychedelic

Do 29-08 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 11,50

Acid Baby Jesus (GRK)
Cosmonauts (USA)

Acid Baby Jesus (GRK) + Cosmonauts (USA)

Het in Griekenland geboren Acid Baby Jesus speelt een opmerkelijke en interessante combinatie van zwaar psychedelische rock 'n' roll en traditionele Griekse muziek. Op de nummers zijn vooral orgels, Joodse harp, bongo's en gongs die uitmonden in Anatolische dance ritmes te horen die doen denken aan het pulserende geluid van Bo Diddly.

 

Cosmonauts (US) is bevestigd als tweede act op 29 augustus bij psych-fuzz-rockers Acid Baby Jesus! Een stevige double-bill show dus om de zomer mee af te sluiten! Reeds aangeschafte tickets blijven uiteraard geldig. Het schema ziet er als volgt uit:

20:00 open
20:30 – 21:30 Acid Baby Jesus
22:00 – 23:00 Cosmonauts
00:00 einde

Cosmonauts is een graag geziene gast in Patronaat. De Amerikaanse band is eigenlijk te punk om psychedelisch omschreven te worden en te psychedelisch om punk te kunnen zijn. De op Burger Records getekende formatie speelt een gevaarlijk lekkere mix van opzwepende rock met surfgitaren en dansbare riffs. Een beetje buitenaards, maar vooral een band met scherpe gitaarmuziek neemt Cosmonauts je vanavond mee naar ongekende hoogtes. 

 

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

 

 

Pin Only

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring