• indie
  • folk
  • singer-songwriter

Do 29-08 | Caprera | Open: 19:00 u Aanvang: 20:30 u | € 26,-

Patronaat & Caprera presenteren:

Tamino (B)

Tamino (B)

Patronaat en Caprera presenteren de melancholische indiefolk van de Vlaamse Tamino in het prachtige openluchttheater Caprera. De carrière van de zanger, gitarist en pianist uit Antwerpen schiet met flinke vaart vooruit. Met zijn meeslepende duistere nummers, waarin soms Arabische invloeden terug te horen zijn, kreeg hij vorige zomers vele festivals stil. En onlangs nog Lowlands, natuurlijk! Zijn indringende kopstem wordt vaak vergeleken met die van Thom Yorke of Jeff Buckley. Zelf is hij de vergelijking inmiddels liever kwijt dan rijk, maar er zijn natuurlijk slechtere artiesten om aan gelinkt te worden. Van één ding kun je zeker vanuit gaan, dat is dat deze avond betoverend mooi wordt, middenin de natuur, middenin Bloemendaal.


Wees op tijd om niets te missen en een mooi plekje uit te kiezen. Kussentjes zijn welkom. Helaas zijn paraplu’s niet toegestaan vanwege het belemmeren van zichtlijnen. Poncho’s zijn uiteraard geen probleem. Bij Caprera kan je bij de barren alleen met PIN betalen. 
Let op: dit is een openluchtconcert. In het geval van extreme weersomstandigheden behoudt Caprera zich het recht voor om een evenement geheel of tijdelijk stil te leggen of anderszins aan te passen om de veiligheid van onze bezoekers, de artiesten en onze medewerkers te waarborgen. De afweging deze maatregelen te nemen ligt te allen tijde bij Caprera. In het geval dat wij deze beslissing moeten nemen is restitutie of anderszins compensatie van toegangsgelden niet mogelijk.

 

Adres: 
Openluchttheater Caprera
Hoge Duin en Daalseweg 2, Bloemendaal.

Info over route & parkeren vind je hier.

Het tijdschema is bekend:

19:00 open
20:30 – 22:30 Tamino
23:00 einde

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring