• techno

Za 29-09 | Patronaat | 00:00u - 05:00u | €10,- (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50) / groepstickets 5 voor de prijs van 4 | 18+

Egbert (live)
Tino b2b Igor Spee
Saiko
Ramos

Het Reservaat: Egbert(Live)

Met weinig verhullende songtitels als Zaag en Lachgas weet je wat je kunt verwachten met een avondje Egbert(live), juist: het hardere beukwerk. Het Reservaat haalt voor deze 10e (!) editie de labelgenoot van Reinier Zonneveld en Secret Cinnema naar Patronaat. Eerder sloot hij Time Warp al af en stond hij haast elk jaar op het immense Awakenings. Afgelopen lente sloot hij de Waus stage op Veerplas nog af met een knal. We verwachten dit keer niets minder van de man die regelmatig te vinden is in de bovenste regionen van de beatport top 100. 

Tino Willems (Woodstock 69) en Igor Spee zijn de twee door de wol geverfde DJ’s. Igor gooide hoge ogen toen hij mocht openen voor Mind Against op het Reservaat begin dit jaar. We wilden hem graag terughebben en dus vervangt hij de helaas verhinderde Roberto Davinci. 

Saiko Is één van de drijvende krachten achter de succesvolle 023TECHNO avonden. In pasen sloot hij het Awakenings festival in de Gashouder nog af. De deuren waren al gesloten voor het publiek, maar Saiko was door de grote baas gevraagd om op de afterparty samen met Sam Paganini te draaien. Geluid aan, lichtshow aan en gaan! Met een grote glimlach pakte deze Haarlemse wandelende enceclopedie van de hardere techno de klus aan. We zijn blij dat hij ook deze nacht, als de lichten misschien al langzaam aan gaan, tot een ontroerend einde mag brengen. 

De residentie zal worden opgepakt door Ramos 

 

 

Regular: € 10

Groepsticket: € 8 (5 voor de prijs van 4) 

 
18+
 
Patronaat
Zijlsingel 2 Haarlem
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring