• rock
  • blues
  • legends

Za 03-10 | Patronaat | Open: 18:45 u - Aanvang 19.30u | € 21,50 | Pin Only

Bintangs
Julian Sas plays Jimi

AFGELAST: Bintangs + Julian Sas plays Jimi

Het van mei verschoven concert van Julian Sas Plays Jimi + Bintangs dat plaats zou vinden op 3 oktober 2020 zal definitief niet doorgaan, ook niet op een nieuwe datum.

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september en verder, waardoor ook het concert van Julian Sas & Bintangs, op 3 oktober door alle onzekerheden niet door kan gaan.  Het is helaas niet gelukt om op korte termijn een vervangende datum te vinden voor dit dubbel-concert. Wij vinden dit enorm jammer, maar hebben toch ook goed nieuws over beide artiesten:

Zowel Bintangs als Julian Sas hebben Patronaat benaderd om een nieuwe, eigen, intieme show aan de tour toe te voegen. Deze twee tours zijn per direct on sale gegaan en kaarten hiervoor zijn nu verkrijgbaar. Het gaat om concerten in Stage2 van Patronaat. Let op: omdat het om een andere tournee gaat, zijn kaarten van 3 oktober 2020 niet geldig voor deze losse concerten; hiervoor dienen apart kaarten aangeschaft te worden. We bieden onze excuses aan voor het ongemak. De shows zijn:
Vrijdag 7 mei 2021: Bintangs in Patronaat (ter ere van het 60-jarig jubileum) – Tickets zijn te koop via deze pagina;
Vrijdag 11 juni 2021: Julian Sas Plays Jimi + Nieuwe album in Patronaat, dubbel show – Tickets zijn te koop via deze pagina. We hopen u daar te zien!

 

Kaarthouders van het 3 oktober-concert hebben inmiddels bericht ontvangen.

 

 

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

 

 
 

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring