• folk
  • alternative

Za 03-11 | Kleine Zaal | Open: 19.00 u Aanvang: 19.30 u | € 12,50

SMOKED RECORDINGS PRESENTATION:BIG LOW
LUCIE THORNE (AUS)
MATT WALKER (USA)
JEROEN KANT & RATTEN IN DE SCHUUR

Smoked Recordings Presentation: BIG LOW + LUCIE THORNE (AUS) + MATT WALKER (USA) + Jeroen Kant & Ratten in de schuur

Bij Big Low draait het allemaal om gevoel. Gevoel dat zij overbrengen door middel van verhalen, die worden verteld aan de hand van sfeervolle muziek. Met hun muziek neemt de band je mee op reis in hun verhalen. Verwacht een uiteenlopende collectie aan instrumenten, waaronder banjo, bandoneon en Marokkaanse castinettes! 

Lucie Thorne groeide op in Noordelijk Tasmanië en piekerde tijdens haar jeugd en tienerjaren of ze liever Janis Joplin, Joni Mitchell of de nieuwe gitarist voor AC/DC wilde worden. Tegenwoordig woont en schrijft ze in een klein dorpje in Australië. Ze wordt geprezen voor haar unieke stem, poëtische teksten en fijne gitaarspel. Haar optredens kenmerken zich door een heerlijk warme en intieme sfeer. 

Ergens in een oud en vervallen huisje in Brabant woont Jeroen Kant. Naast de gebruikelijke muizen in de keuken nestelt er een koolmees in zijn brievenbus en een mierenkolonie in de steunbalken. Omgeven door het groen en de stilte schrijft hij er prachtige Nederlandstalige liedjes vol liefde, humor en zelfspot. Al predikend, lallend en dichtend loodst Jeroen Kant, met begeleidingsband Ratten in de Schuur, het publiek door zijn unieke kijk op de wereld. Bezield, eigenzinnig en volkomen origineel!

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring