• punk
  • metal
  • hardcore

Zo 03-12 | Patronaat | Open: 18:00 u Aanvang: 18:30 u | € 19,80 (exclusief banktransactiekosten vanaf €0.50)/ € 20,- deur

Exclusieve Benelux show

Harley 'Cro-Mags' Flanagan (USA)Lifesick (DK)
Rixe (FR)
Raw Peace (BE)
Hard Shoulder (NL)

Harley 'Cro-Mags' Flanagan (USA) + Lifesick (DK) + Rixe (FR) + Raw Peace (BE) + Hard Shoulder

Cro-Mags oprichter Harley Flanagan komt 3 december naar Patronaat voor een exclusieve show. Dit is de enige datum in BeNeLux+Frankrijk regio. De set bestaat uit materiaal van de eerste twee Cro-Mags platen, 'Age Of Quarrel' en 'Best Wishes', plus zijn in 2016 uitgekomen solo-plaat die ook 'Cro-Mags' heet. 

Op 12-jarige leeftijd was Harley Flanagan al een bekend gezicht in de New Yorkse punkscene, als drummer van de band The Stimulators. Het bracht hem ook naar Engeland, waarna hij ook de esthetiek van de Britse skinheads in Amerika introduceerde. In 1981 werd Cro-Mags door Flanagan opgericht, en hij is als enige lid op alle studio albums te horen, als bassist danwel zanger. Door als eerste metal invloeden te verwerken in hun hardcore punk, was Cro-Mags extreem invloedrijk in wat later als het typerende New York Hardcore bekend zou staan. 

Supports bij deze show zijn de Deense heavy hardcore band Lifesick, rauwe '80s Oi! groep Rixe uit Frankrijk, Belgische punks Raw Peace, en Hard Shoulder uit Friesland.

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring