• jazz
  • jazzdance

Za 03-02 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 19,80 (exclusief banktransactiekosten vanaf €0.50)

New Cool Collective
Album-release: "New Cool Collective’s Electric Monkey Sessions 2"

New Cool Collective (Album Release)

Deze achtkoppige band levert energieke dansbare jazz waarbij het publiek niet de kans krijgt om stil te staan en keer op keer verrast wordt. Feest! New Cool Collective werd opgericht in 1993 en inmiddels heeft de band ontelbaar vaak getourd door Engeland, Duitsland, de Benelux, Afrika, Canada, Rusland en Japan. Ook gerenommeerde rock- en popfestivals nodigen de band uit, zoals het Deense Roskilde Festival, Sziget en Lowlands!

Jazzdance is voorbijgegaan als één van de vele muzikale rages van de afgelopen decennia. NCC heeft echter een blijvende, eigen stijl op de kaart gezet met de best denkbare instrumentale, dansbare en energieke muziek. Sleutelwoord: lekker!

Hetr album 'New Cool Collective’s Electric Monkey Sessions 2' komt uit bij Dox records, de stal waar ook andere raspaardjes als Giovanca, Wouter Hamel en Sarah-Jane rondhuppelen.

Luister hier méér!


 

Dit concert is opgenomen in Patronaat’s Jazz & Soul Selectie Clap!Clap!Club, en behoort daarmee tot de niet te missen soul- en jazzconcerten van de komende tijd! Kom je bij de club? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt als erelid het nieuwste aanbod per mail, en de eerste mogelijkheid om tickets te kopen voor deze shows!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring