• feest

Zo 03-03 | Patronaat | Open: 15:00 u Aanvang: 15:30 u | early: €15,50 (uitverkocht) / vvk: € 18,-

Sunday Sessions:

Chaos met een harde GFeest met Trio Vierstemmig & friends

Chaos met een harde G

Géén Carnaval, géén Oktoberfest, géén Halloween, géén fout themafeest, maar alles in één – Trio Vierstemmig met de Muggenbulten & Friends!
Feest met Trio Vierstemmig & friends. Wie zegt dat we op Carnavalszondag boven de rivieren niets vieren? Natuurlijk doen we dat wel! Maar dan wel op z’n Haarlems, met veel georganiseerde chaos en een lekkere harde G. Het bekende Trio Vierstemmig treedt deze keer met liveband De Muggenbulten op.
Hoe kun je een donkere zondagmiddag in maart beter doorbrengen dan met een drankje in je hand meezingend met je vrienden?
Trio Vierstemmig en de Muggenbulten presenteren een schaamteloze mix van Nederlandstalige en buitenlandse meezingers. ‘Guilty Pleasures’? Welnee, daar gaan we dik overheen. Of onderdoor.

Trio Vierstemmig


Het vrolijke Trio Vierstemmig bestaat uit Jos Ahlers, Michel Corten, Hans Goes en Evelien Hofhuis, zet gegarandeerd een feestje neer. Iedereen zingt mee!

De Muggenbulten

Vandaag worden zij begeleid door de liveband De Muggenbulten (Ronald de Jong, Jaap Somsen, Niels Wilmink en Pepijn Zwaanswijk). 

Speciaal voor Chaos met een Harde G wordt een feestelijk programma gemaakt, een mix van Braziliaans carnaval en Hollandse hits. Onder andere nummers van Neil Diamond, Barry Manilow, André Hazes, André van Duin, De Deurzakkers en Marianne Rosenberg passeren de revue. Maar ook nieuw  carnavalsrepertoire komt voorbij. Tussen de bedrijven door zorgt DJ John Castenmiller voor nog meer ‘chaos’.
Met speciale ‘friends’ (o.a. Jan Beenen, Alain Timmers en anderen) wordt het een zondagmiddag om niet snel te vergeten!

Kleinste optocht aller tijden naar de afterparty
Na al deze vrolijkheid is het feest nog niet klaar. Het programma in Patronaat eindigt om elf over zeven met de kleinste optocht van Nederland naar de afterparty aan de overkant van het Patronaat. De enige zetel op de enige praalwagen is bestemd voor de ‘Best geklede bezoeker’ van de middag.
Het programma eindigt dus met de kleinste optocht van Nederland naar de after party aan de overkant van het Patronaat, en daar gaat vervolgens alles feestelijk door tot in de kleinere uurtjes!!

Naar programma
Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring