• gospel
  • soul
  • funk

Vr 03-04 | Patronaat | Open 19.30 u - Aanvang 20.00 u | € 19,50 | Pin Only

UITGESTELD!

Michelle David & The Gospel Sessions + Support

Michelle David & The Gospel Sessions

LET OP: deze show is verplaatst naar 18 juni!

Het concert van Michelle David & The Gospel Sessions op vrijdag 3 april is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op donderdag 18 juni. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-NederlandMichelle David & The Gospel Sessions komen spelen in Patronaat om de release van hun nieuwe album te vieren. Op hun derde album lieten ze hun voorliefde voor Soul, Funk en afrobeat horen. De hartverwarmende teksten gaven het publiek een boodschap van liefde en kracht.  

Op hun nieuwe album ging de band verder met hun zoektocht naar de oorsprong van de Gospel. Het bracht ze onder meer bij invloeden uit West Afrika en het Caribisch Gebied. Op persoonlijk vlak kreeg Michelle David begin 2019 een klap te verwerken door borstkanker. Gelukkig was ze er op tijd bij en lijkt alles goed te gaan. De energie die ze uit de muziek haalde om door te gaan is terug te horen in haar teksten. Strijdvaardig, zegevierend en avontuurlijk. Zo klinkt het nieuwe album van Michelle David & The Gospel Sessions!

Op de hoogte blijven van meer jazz, soul en rhythm & blues in Haarlem? Volg de pagina 023Jazz om op de hoogte te blijven van al het aanbod!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring